DOLAR 32,5913
EURO 34,8085
ALTIN 2.496,76
BIST 9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti Gündemi kaçırmayın! Bu Cuma için bilmeniz gereken en önemli teknoloji haberleri burada!

04.04.2020
A+
A-

Apple’ın uygun fiyatlı yeni telefonu iPhone 9 veya iPhone SE 2‘yi tanıtması yıllardır bekleniyor. Son dönemde ortaya çıkan raporlar bu cihazın 15 Nisan tarihinde iPhone 9 adı ile resmiyet kazanacağını belirtiyordu. Ancak, 9to5Mac’in paylaştığı haber tüm akıllı telefon sektörünün ana gündemi haline geldi.

Masaüstü için Facebook Messenger dönemi!

Corona virüsü salgınından dolayı video-konferans uygulamalarının son günlerde sıkça kullanılmaya başlaması ile Facebook da kolları sıvadı! Bundan böyle Facebook Messenger da kendi masaüstü uygulamasına sahip. 

La Case de Papel 4. sezon yayınlandı! İşte ilk tepkiler

2017 yılının Mayıs ayında izleyici karşısına çıkan İspanyol yapımı La Casa De Papel, soygun ve suç temalı bir dizi. Dizi ve film denildiğinde ilk akla gelen platforma dönüşen Netflix, La Casa De Papel 4. sezon ile karşımıza çıktı.

Apple AirTags geliyor! Yanlışlıkla sızdırıldı

Geçen yıl ortaya çıkan bir raporda Apple AirTags isimli aksesuar için çalışmaların başladığı belirtiliyordu. Apple AirTags, en basit haliyle tanımlamak gerekirse eşyalarınızı kaybetmemenizi / daha kolay bulmanızı sağlayan bir takip aksesuarı.

İnsanlar nerede? Google açıkladı, Türkiye de var

Silikon vadisi devi GoogleTürkiye de dahil olmak üzere 131 ülkede Corona virüsü salgını sırasında insanların, hükümet direktiflerini takip edip etmediklerini anonim mobil konum verileri ile ölçerek yayımladı.

Bill Gates’ten Corona virüsü aşısı için haber var!

Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, The Daily Show’a katılarak Gates Vakfı‘nın bir tane Corona virüsü aşısı için yedi farklı aşı adayı seçtiğini ve aşının üretileceği fabrikaları finanse ettiğini söyledi.

Fiyatı düşen Zhiyun Smooth Q2 gimbal inceleme

Zhiyun Smooth Q2 gimbal inceleme videosu ile karşınızdayız. Daha önce kutusundan çıkardığımız gimbal modelini bu kez derinlemesine inceliyoruz. Dünyanın en küçük gimbal modeli olarak karşımıza çıkan Zhiyun Smooth Q2 gimbal özellikleri ile neler sunuyor?

Türkiye’de en çok dinlenen podcastler

Son yıllarda podcast dinleyici kitlesinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Dijital platformların, bu içeriklere ulaşımı kolaylaştırmasının bunda büyük bir etkisi olduğu düşünülürken, öte yandan içeriklerdeki artış ve çeşitliliğin de bu duruma etki ettiğini söyleyebiliriz. Biz de sizler için bu haftanın Türkiye’de en çok dinlenen podcastler listesini derledik.

Huawei’den AppGallery kullanıcılarına oyun müjdesi!

Huawei AppGallery olarak adlandırılan platform, Google Play Store‘a ulaşamayan kullanıcıların çeşitli uygulamalara erişebileceği ve güncelleme yapabileceği bir platform olma görevini taşıyor. Bugün ise AppGallery şimdiye kadarki en büyük avına ev sahipliği yapacak: Game Of Thrones Beyond the Wall oyunu. 

Netflix’te bu hafta: 5 muhteşem film

Corona virüsü nedeniyle evden çıkmanın pek mümkün olmadığı şu günlerde kaliteli film ve dizi arayışı oldukça arttı. Bizde bugün La Casa de Papel 4. sezon ile karşımıza çıkan Netflix’te bu hafta izleyebileceğiniz 5 filmi bir araya getirdik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.