DOLAR 32,3634
EURO 34,6830
ALTIN 2.390,69
BIST 10.167,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti

28.03.2020
A+
A-

Apple‘ın çentikli ekran tasarımı, iPhone X‘in 2017’de piyasaya sürülmesinden bu yana iPhone görünümünün bir parçası haline geldi. Şimdi, Apple’ın bu çentikli tasarımı Mac’e de getirmeyi planladığı ortaya çıktı.

3200 TL değerindeki iki yazılım üç ay ücretsiz oldu!

Corona virüs salgını nedeniyle insanların evden çıkmamaya gayret gösteriği şu günlerde zamanını bilgisayar, televizyon ve telefon başında geçirenlerin sayısı oldukça arttı. Bilgisayar ile çalışanlar uzaktan çalışma konusunda pek sorun yaşamıyor olsa da, video ve müzik sektöründe çalışanlar oldukça zorlanabiliyor. Bunun için Apple da belirli bir süreliğine ücretsiz Final Cut Pro X ve Logic Pro X müjdesini duyurdu.

Galaxy Tab S6 Lite özellikleri ve tasarımı netleşti

Kısa süre önce Galaxy Tab A 8.4 2020‘yi tanıtan Samsung bir süredir orta seviye bir tablet üzerinde çalışıyor. Bluetooth sertifikasını alarak resmen onaylanmış olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite özellikleri ve tasarımı ile karşımızda.

Netflix’ten Türkiye için yeni karar! Trafik düşecek

Corona virüsü pandemisiyle evde geçen süreler artıyor ve kullanıcılar da çeşitli platformlarda zaman geçirmeyi tercih ediyor. Netflix de bu platformların başında geliyor. Ülkemizdeki Netflix trafiği için de karar açıklandı. Geçen hafta Avrupa’da internet altyapısını rahatlatmaya karar vererek görüntü kalitesini düşüren Netflix aynı işlemi Türkiye‘ye uygulayacak. Peki trafik yüzde kaç oranında düşecek?

Huawei P40 için merak edilen soru cevaplandı!

Huawei P40 serisinin tanıtılmasının üzerinden henüz 24 saat geçmedi. Huawei P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus olmak üzere üç model tanıtılırken, geçtiğimiz aylarda tanıtılan P40 Lite’ı eklediğimizde seri şu anda dört modelden oluşuyor.

Trump’ın, Huawei’ye uyguladığı yeni ticaret baskısı!

Trump yönetimindeki üst düzey yetkililer, Huawei‘ye küresel işlemci tedariğini kısıtlamak için yeni tedbirler üzerinde anlaştılar. Gelişme, Washington ve Pekin arasındaki bağların daha da gerginleşmesiyle ortaya çıktı. 

Xiaomi Mi 10 artık daha iyi bir kameraya sahip!

13 Şubat tarihinde tanıtılan Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro birçok kullanıcının satışa sunulmasını merakla beklediği telefonlar arasında. Üst seviye bir donanıma sahip olan bu telefonlardan kamera konusundaki beklentiler de oldukça yüksek.

Honor 30 kamera detayları belli oluyor!

Huawei firmasına bağlı Honor 30S 5G , Çin’de 30 Mart tarihinde piyasaya sürülecek. Bu sırada şirketin başka bir modelin de hazırlıkları içinde olduğu biliniyor. 30Sin çıkması beklenirken bir başka model olan Honor 30 için bazı kamera detayları sızdırıldı.

Xiaomi Mi 10 Lite tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modellerini Şubat ayında tanıtan Xiaomi cihazların global lansmanını bugün gerçekleştirdi. Etkinliğin sürprizi 5G desteği, dört arka kamerası ve segmentine göre iyi bir işlemcisi olan Xiaomi Mi 10 Lite oldu.

Yeni nesil Nissan Qashqai kabuk değiştiriyor!

2019’da tacı kaybetmeden önce üst üste birkaç yıl boyunca Avrupa’da en çok satan SUV unvanını koruyan Nissan Qashqai markanın hâlâ en gözde modellerinden biri. Mevcut nesil model 2013’ten beri var ve Nissan en geç 2021’in ortalarında çıkacak bir halefi duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.