DOLAR 32,2651
EURO 34,7455
ALTIN 2.400,95
BIST 10.186,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

1.000 muhtara ücretsiz Huawei P30 Lite (VİDEO) Muhtarlara bahşedilen telefon özellikleri yani Huawei P30 Lite özellikleri neler sizler için bu videomuzda…

18.05.2020
A+
A-

Tüm Türkiye’de gündeme oturan telefon olmayı başaran Huawei P30 Lite özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu telefonu muhtarlara niçin vermiş olabilir? Bütün bu soruların cevabını sizler için hazırladığımız videomuzda veriyoruz. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri muhtarlara bahşedilen telefon incelemesi ile baş başa bırakalım.

Huawei P30 Lite özellikleri neler?

Huawei P30 Lite 6.15 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekrana sahip. Bu IPS LCD ekran, 1080×2313 piksel çözünürlük ile beraber 415 ppi değerine ulaşabiliyor.

Telefonun işlemci tarafına baktığımızda Huawei’in kendi üretimi olan Kirin 710 işlemcisini görüyoruz. Bu işlemciye 128 GB depolama alanı ile beraber 4 GB RAM eşlik ediyor.

Telefon arkada 3 farklı kamera ile bizleri karşılıyor. Asıl kamera 48 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram açıklığına, geniş açılı kamera 8 Megapiksel çözünürlüğe ve son kamera olan derinlik dedektör kamera ise 2 Megapiksel çözünürlük ile beraber f/2.4 diyafram değerine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Telefon ne yazık ki 4K videolar çekemiyor. Telefon ile çekilebilen video kalitesi ise Full HD 30 fps olarak karşımıza çıkıyor.Telefon ön kamera tarafında ise 24 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir kamera ile karşımıza çıkıyor.

Telefonun batarya tarafına bakacak olduğumuzda ise 3.340 mAh büyüklüğünde bir batarya görüyoruz. Bu batarya kutudan çıkan 18 Watt gücündeki uyarlayıcı ile beraber 2 saate yakın bir sürede yük oluyor. Telefon hakkında daha pozitif fikir ve deneyim paylaştığımız videoyu izledikten daha sonra bizler ile beraber fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. Çoktan iyi seyirler.

Ayrıca Huawei P30 Lite için aksesuar ve indirilmiş telefon modelleri için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.