DOLAR 32,2820
EURO 34,5734
ALTIN 2.413,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Zula hesap açma işlemi nasıl yapılır?

17.10.2019
A+
A-

Zula kayıt ekranında, yaş sınırı bölümü her ne kadar açık olarak gösterilmese de aslında bir yaş sınırı bulunuyor. Zula hesap açma işlemini yaparken kullanıcı sözleşmesini kabul ettiğiniz anda, Zula sizin 15 yaş ve üzeri olduğunuzu yasal olarak onayladığınızı varsayıyor.

Oyunun, şiddet unsurları içerdiği ve 15 yaşın altındaki çocukların gelişimini, psikolojisini ve sosyal çevresindeki davranışlarını etkileyebilecek öğeler barındırdığı için 15 yaş sınırı koyması gerekmektedir.

Bu nedenle Zula hesap bilgilerinizi doldururken, eğer 15 yaşın üstündeyseniz, Zula kayıt ol butonuna basmanız gerektiğini unutmayın. Ancak kullanıcı sözleşmesi gereği, kullanıcının yaşının, yaş sınırının altında olması halinde yasal temsilcilerine, oyunun kendi yaş grubu için uygunluğunu sorması ve onun onayı ile oyunu oynaması öneriliyor.

Zula kayıt işlemi için gerekenler neler?

Şimdi ise Zula kayıt olma işlemi nasıl yapılır sorusunu bu madde altında görseller ile incelemeye çalışalım. Zula yeni hesap oluştururken, bizden istenilen bir kaç bilgi bulunmakta. Bu bilgiler, kullanıcı adı, e-posta, şifre ve kullanıcı sözleşmesi onayı.

Zula kaydol ekranında doldurmamız gereken bazı alanlar bulunuyor. Ancak bunların üç tanesini doldurmak zorunluyken, iki tanesini doldurmak zorunlu değil.

Zula kayıt işlemini gerçekleştirmemiz için kullanıcı adı, şifre ve kullanıcı sözleşmesi onayını doldurmamız zorunlu. Ancak e-posta adresi ve “Duyuru e-postası almak istiyorum” kutucuklarını doldurmamız zorunlu değil.

Kullanıcı sözleşmesinin detaylarına ise üstüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Görsellerle adım adım Zula hesap oluştur

Zula yeni hesap oluştur işlemi, doğru adımları gerçekleştirdiğinizde çok kısa bir sürede yapacağınız bir işlemdir. Zula kayıt işlemini yaparak oyun oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

Peki, Zula hesap kayıt olma işleminin adımları nelerdir? Beraber inceleyelim.

1.Zula kayıt işlemi için ilk adımımız, oyunun ana sayfasına girmek. Oyunun resmi internet sitesi: https://www.zulaoyun.com/

Ardından Zula hesap açma adımı için, sayfanın sağ üst tarafında bulunan Zula kayıt ol butonuna tıklamak.

2.Bir sonraki adımımız ise Zula yeni hesap için hesap bilgilerini girmek. Kutucukları, eksiksiz bir şekilde dolduralım. Ardından da “Kullanıcı sözleşmesini ve davranış kurallarını okudum ve kabul ediyorum” kutucuğunu ve eğer isterseniz “Duyuru ve bilgilendirme e-postası almak istiyorum” kutucuğunu işaretleyelim.

Doldurduktan sonra da “Hesabımı Oluştur” butonuna tıklayalım.

Butona tıklayıp Zula hesap açma işlemini tamamladıktan sonra, karşımıza kaydınızın başarılı olduğunu söyleyen bir pencere çıkacak. Buradaki “Ücretsiz İndir“ butonuna tıklayıp, oyun keyfinize artık başlayabilirsiniz.

Zula yeni hesap açtıktan sonra yapılması gerekenler neler?

Zula yeni hesap nasıl açılır yukarıda inceledik ve aşamaları teker teker anlattık. Gelelim sonrasına. Zula kayıt işleminden sonra karşımıza yeni bir pencere çıkmakta. Bu pencerede genellikle başlangıç hediyeleri gösterilmekte ve “Ücretsiz İndir” butonu çıkmaktadır.

Butona basınca ise şöyle bir sayfa karşımıza çıkıyor:

Zula hesap oluştur işleminden sonra eğer bilgisayarınızın özellikleri, minimum gereksinimlere uyuyorsa, “İndir” butonuna tıklayabilirsiniz. Böylece indirme işlemi başlamış olacak. Ardından kurulum bitince çıkan ekrana, Zula hesap bilgilerinizi girerseniz, oyuna başlayabilirsiniz.

Zula yükleme işlemi nasıl yapılır?

Zula kurulum dosyasını yani “zulasetup.exe” isimli dosyayı indiriyoruz. Ardından üstüne tıklayınca kurulum başlamadan önce, programın bilgisayarda değişiklik yapmasına izin vermeniz gerekiyor. İzin kutucuğunu işaretledikten sonra Zula kendi kendine kurulumu yapıyor.

Kurulum yapıldıktan sonra Zula simgesini bulup tıklarsanız oyun açılır.

Zula yeni hesap açma, yani Zula kayıt olma işlemi ve Zula’yı oynamak işte bu kadar kolay. Bundan sonrası ise sadece oyunun keyfini çıkarmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.