DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Zonguldak’ta Harita Yeniden Kırmızıya Döndü

04.12.2020
A+
A-

Özellikle son 15 gün içerisinde kentin yoğun olan bölgelerinin neredeyse tamamı ‘yüksek risk’ olduğunu işaret eden kırmızı renge boyandı.

İlçelerde yaşanan vaka artışları da HES uygulamasında büyük dikkat çekti. Zonguldak Valiliği ve kaymakamlıklar, çeşitli tedbirler alarak artan vaka sayılarının önüne geçmeye çalışıyor. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de 24 saat çalışarak salgının yayılmasını engellemek için çabalıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kentin kalabalık olan yerlerinde halkın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları için sık sık uyarılarda bulunuyor.

Vatandaşlardan Uğur Kutoğlu, vaka artışı durdurmak için daha fazla tedbir alınması gerektiğini söyledi. Kutoğlu, şehirlerarası yolcu taşımacılığında da kısıtlamalara gidilmesi gerektiğini belirterek, ‘Özellikle İstanbul’dan gelen vakaları engellemiş olsa bir de 14 gün boyunca kısıtlama yapsalar bence bunu bitirirler. Öyle kısıtlamalarla bu işin düzeleceğini sanmıyorum’ diye konuştu.

Kent merkezine bir işini halletmek için indiğini belirten Aynur Taba ise işi olan olmayan herkesin sokakta gezdiğini ve bunun da salgını artırdığını söyledi.

İLİşKİLİ HABERLER Koronavirüs Salgını 7 Yıl Öncesinden Biliniyordu

Koronavirüs Salgını 7 Yıl Öncesinden Biliniyordu

ABD'de Başkalarının Yerine Parayla Koronavirüs Test Sırasında Bekleniyor

ABD’de Başkalarının Yerine Parayla Koronavirüs Test Sırasında Bekleniyor

30 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı

30 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı

Koronavirüste 'Sitokin Fırtınası' Tehlikesi

Koronavirüste ‘Sitokin Fırtınası’ Tehlikesi

İLİşKİLİ GALERİLER Türkiye'de Koronavirüs Son Durum

Türkiye’de Koronavirüs Son Durum

Oğulcan Engin Koronavirüse Yakalandı

Oğulcan Engin Koronavirüse Yakalandı

Buse İskenderoğlu Koronavirüse Yakalandı

Buse İskenderoğlu Koronavirüse Yakalandı

Koronavirüse Yakanan Hadise’den Haber Var!

Koronavirüse Yakanan Hadise’den Haber Var!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.