DOLAR 32,5501
EURO 34,8968
ALTIN 2.425,49
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Zhiyun Smooth Q2 gimbal kutu açılışı – Titremeye son!

25.10.2019
A+
A-

Zhiyun Smooth Q2 gimbal kutu açılışı ile dünyanın en küçük gimbal modeline yakından bakıyoruz. İlk izlenimlerimizi paylaştığımız videonun ardından inceleme videosunu da yayınlacağımızı hatırlatalım.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri kutu açılışı videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Zhiyun Smooth Q2 özellikleri

Zhiyun Smooth Q2 özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlamak gerekiyor. Ürünün en ilgi çekici noktalarından biri tasarım. Küçük boyutları ile dikkat çeken gimbal, böylece kullanıcısının bileğini yormuyor. Kompakt ve kolay bir kullanım sunan Smooth Q2 kutudan hızlı çıkarma mandalı ve telefon kelepçesi ile birlikte çıkıyor. Bu ikili telefonu birkaç saniye içinde açıp kapatmaya olanak sağlıyor.

YouTube’a ilk adım – Boya WM8 inceleme!

Ürün incelemelerimize kablosuz yaka mikrofonu Boya BY-WM8 inceleme ile devam ediyoruz. Video çekim işlemlerine yeni başlayanlar için uygun olan Boya BY-WM8 özellikleri ve daha fazlasına yakından bakıyoruz

Klipsli bir tasarıma sahip olan ürün, yatay kolunu katladıktan sonra her yere sığabiliyor. Yeni nesil algoritması sayesinde hızlıca portre moduna geçen gimbal, özellikle canlı yayın yapan yayıncıların işlerini daha da kolaylaştırıyor.

Son olarak, Smooth Q2 özellikleri arasında en merak edilen nokta tabii ki pil süresi. 17 saat pil ömrü sunan cihaz, sahip olduğu mikro USB bağlantı noktası sayesinde powerbank ile de şarj olabiliyor. Aynı zamanda Smooth Q2’nin kutusundan USB Type-C kablosunun çıktığını da söyleyelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.