DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü’den Evlilikle Düğün Mutluluğu: İzmir Çeşme’de Bir Aile Kutlaması

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü’nün düğün mutluluğu İzmir Çeşme’de aile kutlamasıyla taçlandı; romantik anlar ve samimi anlar haberimizde.

03.09.2026
A+
A-

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile oyuncu Serkay Tütüncü, iki yıllık birlikteliklerini dünyaevine taşıdı ve Çeşme’deki özel törenle yeni bir hayata adım attılar. Tören, aile üyeleri ve yakın dostların katılımıyla gerçekleşti.

Düğün için tercih ettikleri üstü açık ve klasik tarz bir araçla konukları selamlayan çift, bu özel günlerini paylaşılan anılarla dolu karelerle taçlandırdı.

GELİNLIK VE DAMATLIK SÜRPRİZİ
Gelinlik seçiminde zarafeti ön planda tutan Bastık, Serkay ile karşılaşmasının nikah anında olduğunu ve provalarda birbirlerini görmediklerini belirtti. “İlk kez nikâh kıyılırken karşı karşıya geldik” sözleriyle bu sürpriz anı hatırlattı.

NİKÂH KİYILIRKEN DUYGUSAL ANLAR
Nikâh töreni sırasında Bastık’ın gözleri doldu; anne ve babasının gözyaşları karşısında duygularını saklayamadı. Ünlü şarkıcı, “Gözyaşlarım nikâh kıyılırken sel oldu. Annem ve babam ağlayınca ben de kendimi tutamadım” diye duygularını paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.