DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Zeynep Bastık Gürültülü Anlar Yaşanan İncir Festivali Konseri

Zeynep Bastık’ın Gürültülü Anlarla dolu İncir Festivali konseri: enerjik performans, unutulmaz anlar ve sahne şovu dolu bir gece.

28.09.2026
A+
A-

Aydın’ın Germencik ilçesinde düzenlenen 22. İncir Festivali kapsamında sahne alan Zeynep Bastık, konser sırasında beklenmedik bir anla gündeme geldi. Binlerce kişinin izlediği etkinlikte, seyirciler arasında patlak veren bir kavga dikkat çekti. Bastık, sahneden durumu sakinleştirmek için harekete geçti ve gerginliğe son verilmesini istedi.

Küçük yaştaki bazı izleyicilerin de bulunduğu alanda, ünlü şarkıcı yeniden uyarıda bulundu. Gelen tepkiler üzerine, bir seyirciye doğrudan yanıt vererek “Evet, sana söylüyorum” ifadesini kullandı. Konserin bu bölümü, geceye damga vuran anlardan biri olarak kayda geçti.

“Çok acayipsiniz ya, ayıptır ya!” sözleriyle sınırını çizen Bastık, eğlence ve müzik için bir araya gelinen bir ortamda bile şiddetin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Yaşananlar, konserin sonunda bile konuşulan ve tartışılan konular arasına girdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.