DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Zerrin Özer boşandığı eşi ile aşk yaşıyor

22.02.2020
A+
A-

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, üçüncü evliliğini 16 Haziran’da kendinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile yapmıştı. Ama düğünden 36 saat sonra Murat Akıncı’nın eski sevgilileri ortaya çıkıp “Bu adam dolandırıcı. Üstelik paramızı isteyince bizi ölümle tehdit etti” iddiasında bulunmuştu. Şarkıcının tansiyonu yükselmiş, hastanelik olmuştu. Murat Akıncı’nın babası “Oğlum kendini zengin gibi gösterip kadınları dolandırır, Zerrin Hanım’ı da bitirecek” demişti. Bunun üzerine Zerrin Özer boşanma davası açmıştı. 30 Ocak’ta da boşanmışlardı.

Posta Gazetesi’nin haberine göre Zerrin Özer bir kez daha sevenlerini şaşırttı. 1.5 ay önce boşandığı eşi ile bağlarını koparmadığını açıkladı. Özel hayatına dair sorulara yanıt veren şarkıcı, “Ben Murat ile hâlâ görüşüyorum. İlişkimiz bitmedi. Üçüncü şahıslarının ne dediği, başkalarının ne düşündüğü beni ilgilendirmez. Ona çok değer veriyorum. Son iki yılımın en mutlu günlerini Murat ile birlikteyken geçirdim. Bu yüzden görüşmeye devam edeceğim” dedi.

Zerrin Özer ile yollarını ayıran Murat Akıncı son günlerde sık sık Feriköy’de bulunan bir börekçide görülüyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.