DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Zehirlenen ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk: ‘Ağzımdan alevler çıktı’

14.12.2018
A+
A-

Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde oynayacağı tiyatro oyunu öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Sumru Yavrucuk, yanlışlıkla kamyon şoförünün masaya koyduğu kimyasal maddeyi içerek zehirlendiğini ifade etti. 

Ünlü oyuncu yaşadığı talihsiz olayı şu sözlerle anlattı:

“Sahnede talihsiz bir kaza geçirdik. Bizim eşyalarımızın arasına şoförümüzün kamyonu ile ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Bizim dekorcu arkadaşlarımızda malzemeleri taşırken malzemelerin arasından su bidonlarımızın yerine maalesef onları taşımışlar. Bidondaki maddeyi bizim bardaklara su diye boşaltılmışlar. Benim de rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen vardır. Suyu alıyorum kafaya dikiyorum. O mizansen zamanı geldi ve bunu tereddütsüz yaptım içtiğim. O anda büyük bir acı hissettim bir şeyin ters gittiğini hissettim. Allah’tan ilk sahnenin sonunda oldu. 3 saniye sonra içeriye girdim ve çok kötü oldum. Bir şeylerin doğru gitmediğini anladım. Tabii ilk perdenin bitimini beklemek zorunda kaldık. Hiç kimse anlam veremedi bu duruma. Oyuncu arkadaşım Burçin Çalışkurun başına da geldi. İkimizde ağzımızda alevlerle çıktık ve ondan sonra oyun çıkışında şoförden öğrendik. Blue diye bir madde ağır vasıtaların yakıtlarına doğaya kazandırmak için yakıcı bir yanıcı bir maddeymiş. Sonra hastaneye gittik müşahede altına alındık. Çünkü organlarda büyük tahribatlar yapan bir maddeymiş, bütün hastane seferber oldu. Açıkçası biraz solunum yolları dışında pek bir problem yok, kendimi çok daha iyi hissettiğim için sahneye çıkacağım.”  

Tuba Ayhan
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.