DOLAR 32,3695
EURO 35,0050
ALTIN 2.325,46
BIST 9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

ZAYIFLAMA ÇAYI YERİNE ZEHİR SATAN İŞADAMI 30 MİLYON’A “GAZZİNO” AÇIYOR!

10.12.2020
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda Ataşehir’de hizmete giren işletmeciliğini Ergün Yıldız’ın yaptığı “The Muhtar isimli gece kulübünün sahibinin geçtigimiz yıllarda Zayıflama Çayı Yerine Zehir Sattığı anlaşılan ve İstanbul Emniyeti Tarafından gözaltına alınan Teff Tohumlu Zayıflama Çayı’nın sahibi Uğur Kemal Süksan olduğu ortaya çıkmıştı.

Uğur Kemal Süksan; cinsel gücü artırıcı haplar, zayıflama çayı ve bir çok ürünlerin içinde, ortağı Erdi Taşcı ile yasaklı madde kullandıkları gerekçesiyle yapılan operasyonda gözaltına alınmışlardı.

Bu operasyonlardan sonra, eğlence sektörüne giren Uğur Kemal Süksan, zayıflama ürünleri yapmayı ortağı Erdi Taşcı’ya devredince kendisini bir anda gece hayatında patron olarak buldu.

Ataşehir’de hizmete giren “The Muhtar” isimli gece kulübünün sahibi olan Süksan şimdi de ağızları açık bırakacak bir yatırımla kafaları karıştırdı.

Ünlü mimar Eren Yorulmazer’in ‘Müzik Tapınağı’ olarak tasarladığı “The Gazzino” isimli mekan, bin 500 metrekarelik alana inşa ediliyor.

Bu sıra dışı proje için kesenin ağzını açan Uğur Kemal Süksan 30 milyon değerindeki “The Gazzino”nun İhtişamı ve dekorasyonuyla ön plana çıkması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Pandemi döneminde yaşanan ekonomik krize rağmen,bir çok mekan ve işletme kepenk indirirken “Sahte Çaycı” olarak medyada yer alan Uğur Kemal Süksan’ın
30 Milyon TL değerindeki bir yatırımı nasıl göze aldığı merak konusu oldu.

İşletmeciliğini Ergün Yıldız’ın yapacağı 750 kişilik mekan ileride pandemiye davetiye çıkaracak olan mekanlar arasında en önde olacağı şimdiden belli…

windows 7 home lisans satın al

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.