Zamana Yenilmeyen Şarkılar Gecesi Kayseri’de Öğretmenlerle Buluştu
Zamana karşı duran şarkılarla dolu gece, Kayseri’de öğretmenlerle buluştu. Unutulmaz performanslar ve ilham veren anlar!
Kayseri’de öğretmenler tarafından hazırlanan ve Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen bir gece, sevilen eserlerin seslendirilmesiyle doruk noktasına ulaştı. Yaklaşık 2 bin öğretmenin katıldığı programda, aralıksız anlar yaşandı ve öğrencilerden çok öğretmenler öne çıktı.
Geceye katılan katılımcılar arasında en çok öne çıkarılan anlar, sahnede öğretmenlerin kendi aralarında paylaştıkları anılar ve öğrenciler için seçilen özel parçalar oldu. Müziğin gücüyle anılar canlandı ve herkes kendi duygularını sahnede ifade etmekten kaçınmadı.
Müziğin kültürel zenginliği: Programda Seni Yazdım adlı Müslüm Gürses şarkısı, Ahirim Sensin ile Neşet Ertaş’ın eserleri ve Grup Gündoğarken’in Sen Benim Şarkılarımsın gibi klasik parçalar seslendirildi. Bu eserler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve gecenin önemli anları arasına girdi.
Kaynaklar: AA / Ergün Haktanıyan – Kültür Sanat; Haberler.com