DOLAR 32,5330
EURO 34,8194
ALTIN 2.434,89
BIST 9.726,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Zam sonrası 2.500 – 3.500 TL arasındaki telefonlar! Bu videomuzda 2.500 – 3.500 TL bütçe ile alınabilecek telefonlara bakıyoruz.Özellikleri ile dikkat çeken…

18.07.2020
A+
A-

Belirttiğimiz bütçe aralığındaki Android telefon sayısı gerçekten oldukça fazla. Bu aralıkta yer alan cihazların incelemelerini SDN olarak gerçekleştirmiş olsak da satın alma konusunda kolaylık olması adına sizler için bir liste haline getirip daha kolay bulunabilir hale getirdik. Listemizde uygun fiyatıyla ve performansıyla dikkat çeken cep telefonlarını sıraladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri telefonları sıraladığımız videomuz ile baş başa bırakalım.

Fiyat performans oranı oldukça yüksek!

Sıraladığımız modeller arasında bulunan Galaxy M31 kullanıcılara uygun bir fiyata tatmin edici bir deneyim sunabiliyor. Listemizdeki ikinci telefon ise Redmi Note 9 Pro olarak kendisine yer buluyor. Bu telefon hem kamera özellikleri hemde batarya performansıyla kullanıcısını oldukça mutlu ediyor. Listemizde 3 numara olarak Galaxy A51 modeli ile karşılaşıyoruz. Son zamanların popüler cep telefonu olan bu cihaz gerçekten genel olarak performansıyla kullanıcısını memnun edebiliyor.  Listemizin 4. sırasında Oppo’nun ekran ve kamera deneyimi ile dikkat çeken Oppo Reno 2Z modeli ile karşılaşıyoruz. Fiyat ve performans oranı da yüksek olan bu cihaz kullanıcısına güzel bir deneyim yaşatıyor. Listemizin 5. sırasında Realme’nin 6 modeli yer alıyor. Performanslı 4 kamerası, 90 hz ekran deneyimi ve genel kullanımda bu cihaz deneyim tarafında kullanıcısını memnun ediyor.

Listemizin son sırasında bonus olarak bir cep telefonunu dahil ettik. Bu cep telefonu Xiaomi’nin Mi Note 10 Lite modeli. Son gelen zamanlardan sonra fiyatı ne kadar yükselse de kısa bir süre önce cihazın fiyatının düştüğünü görünce 64 GB’lık versiyonunu listemize dahil ettik. AMOLED ekran ve performanslı işlemcisi ile bu cihaz gerçekten oldukça başarılı. Listemize dahil ettiğimiz bu cep telefonunun bataryası da günlük kullanım ve oyunlar için oldukça yeterli.

Video içerisinde sizler için uygun fiyatı ve performansıyla dikkat çeken 6 cihazı sizler için söyledik. Video içerisinde yer alan cep telefonlarını siz nasıl buldunuz? Yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.