DOLAR 32,4374
EURO 34,8362
ALTIN 2.447,29
BIST 9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Zalim bakıcı ufak çocuğa yapmadığını bırakmadı!

03.07.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine kadar cezanın az olduğunu gösteren Yeliz Kılıç ise, bu durum yüzünden kendisinin ve çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

MİNİK AYAZ’A İLAÇ VERMİŞ

Olay geçtiğimiz yıl Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde yaşanmıştı. Her şey, işadamı Uğur Kılıç ve Yeliz Kılıç’ın çocukları Ayaz Kılıç’a bakması için işe aldıkları Gulnoza Rabieva’yı telefonuyla artı zaman geçirmemesi yönünde uyarmasıyla başladı. sürekli olarak günün muhakkak saatlerinde ikametini uzakta kontrol eden anne Yeliz Kılıç, daima elektriklerinin kesildiğini ve bu yüzden de kamera kaydı olmadığını sandı. Ancak yaptığı bir araştırma sonrası bakıcı Rabieva’nın kameranın fişini çektiğini öğrendi. daha sonra Kılıç ailesi, Küçük Ayaz’ı ilaçla uyutup vücuduna hasar verdiği ve yaralanmasına sebep olduğu, eşyaları da çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Bakıcı ise  takıları ve eşyaları da çalarak kaçtı.

Olayın peşini bırakmayan Yeliz Kılıç, bir vakit sonradan Gulnoza Rabieva’nın izini bularak kendi çalınan eşyalarla ve takılarının bulunduğu resimleri de savcılığa sundu. Yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanan Rabieva’nın davası sonuçlandı ve cani bakıcıya 7.5 yıl hapis cezası verildi.

‘O SUÇ OLUŞTURAN AZ BİLE’

Davanın sonuçlanmasının ardındaki Kılıç ailesi, zalım bakıcı Gulnoza Rabieva’ya bahşedilen cezanın eksik olduğunu söyledi. “Bu kadın bizim kabusumuz oldu” diyen Yeliz Kılıç, “Çocuğumun vücudu bere içinde. Uyuşturmak için verdiği ilaç ve yasaklanmış olmasına karşın yedirdiği süt tozu onu mahvetti. Çocuğa bile acımamış vicdansız. Bu kadına verilen 7 buçuk sene canice eksik bile. Kimseye güvenemez ülkü geldik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.