DOLAR 32,4147
EURO 34,7678
ALTIN 2.419,29
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yüzünü ilk kez göstermişti: Fahriye Evcen’den oğlu Kerem ile yeni pozlar

“Çalıkuşu” dizinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017’de nikah masasına oturmuştu. Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten Evcen, yüzünü ilk kez gösterdiği küçük oğlu Kerem ile yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.

19.01.2024
A+
A-

2017 yılında nikah masasına oturan, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 18 Ocak 2023’te ikinci kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşamıştı.

Ünlü çiftin Kerem adını verdikleri oğulları dün 1 yaşına bastı. Oğlu Kerem’in yüzünü ilk kez gösteren Fahriye Evcen, paylaşımına “Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum” notunu düşmüştü.

Özçivit çiftinin küçük oğlu Kerem, ağabeyi Karan’a benzetildi.

“KÜÇÜK PRENSİM”

Fahriye Evcen yüzünü ilk kez gösterdiği Kerem ile yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu, paylaşımına “Küçük prensim… Kerem” notunu düştü.

Fahriye Evcen ile minik Kerem’in pozlarına “Bir evde 3 tane Burak Özçivit”, “Karan’ı ikinci kez doğurmuş sanki” gibi yorumlar geldi.

“BANA ÇOCUK BAKMAK KOLAY GELİYOR”

Öte yandan Fahriye Evcen, Kerem’in doğumundan kısa süre sonra “Bebeğimiz doğalı iki ay oldu henüz. O yüzden yavaş yavaş proje değerlendirmesi yapacağım. Şimdi çocuklarımızın büyüme dönemi ve onlara ağırlık verdik. Bana çocuk bakmak kolay geliyor. İkisi de eşit düzeyde yoruyor diyebilirim” demişti.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.