DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Yüzündeki değişimle şaşırtan Adriana Lima: Ben de kendimi tanıyamadım!

Geçtiğimiz ay katıldığı bir etkinlikte yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü Victoria’s Secret modeli Adriana Lima, fotoğrafları gördüğünde kendisini tanıyamadığını söyledi.

21.12.2023
A+
A-

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima yüzündeki değişimle gündeme gelmişti. Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filminin prömiyerine katılan ünlü modelin yüzündeki değişimi hakkında birçok yorum yapıldı.

Yüzündeki değişimle görenleri şaşırtan 42 yaşındaki model hakkında estetik iddiaları ortaya atılmıştı. Modelin Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği söylentiler arasındaydı.

“YORGUN BİR ANNENİN YÜZÜ…”

Tepkilerin ardından ünlü modelden yanıt gecikmedi. Estetik iddialarını yalanlayan Lima “Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü… İlginiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“FOTOĞRAFLAR BENİ HİÇ RAHATSIZ ETMEDİ”

42 yaşındaki model, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda eleştiriler hakkında konuştu.

Lima “Fotoğraflar beni hiç rahatsız etmedi. Dürüst olmak gerekirse dışarı çıkmadan önce kendime baktım ve harika hissettim. Çocuklarımla birlikteydim ve bana bakıp ‘Anne! Çok güzelsin’ dediler” ifadelerini kullandı.

“BU BEN DEĞİLİM DEDİM”

Ancak fotoğrafları daha sonra gördüğünde şok olduğunu itiraf eden model “Kendimi görünce ‘Bu ben değilim’ dedim. Her şey garipti çünkü ben kendimi o şekilde görmüyorum” dedi.

“BİR DAHA ASLA 16 OLMAYACAĞIM”

Lima “Durum şu ki, ben artık 16 yaşında değilim. Ben modelliğe 16 yaşında başladım ve bir daha asla 16 olmayacağım. 42 yaşındayım ve daha önce hiç olmadığım kadar mutluyum. Yaşımla barışığım. Kimse için kendimi değiştirmeyeceğim” dedi.

DOĞUM SONRASI İLK PODYUM

Hamilelik sonrası ilk kez podyuma çıkan Lima’nın defiledeki görüntüleri de gündem olmayı başarmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.