DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu’nun 2024 Yılının En Güzel Kareleri Oylamasına Katılımı

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu’nun 2024 yılının en güzel kareleri oylamasına katılımıyla ilgili detaylar ve anlar burada. Katılmayı unutmayın!

23.04.2025
A+
A-

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, 2024’e damga vuran olaylara dair fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Adana’nın Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği ve yıl boyunca yaşanan önemli olayların ve yaşamın çeşitli anlarının ölümsüzleştirildiği “Yılın Kareleri” oylamasında aktif rol aldı. Bu anlamlı yarışmaya katılarak, yılın en etkileyici ve anlamlı karelerini seçme fırsatı buldu.

Kaymakam Aksu, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışı çekimlerinden oluşan, “Roketsan, Lifebox ve Sony” katkılarıyla hazırlanan bu özel yarışmadaki fotoğraflar hakkında detaylı bilgi almak üzere AA Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan ile bir araya geldi.

Özel Kategorilerde Tercihler

Bu yıl eklenen özel kategorilerden “Özgür Suriye” kapsamında, Murat Şengül’ün “Halkın Gücü” adlı fotoğrafını seçen Aksu, ayrıca diğer kategorilerde de tercihlerini belirledi:

  • Spor kategorisinde Halil Sağırkaya’nın “Abluka” adlı eseri,
  • Günlük Hayat kategorisinde Bestami Bodruk’un “Kar Eğlencesi” adlı fotoğrafı,
  • Doğal Yaşam ve Çevre kategorisinde Nurettin Boydak’ın “Hayat Damarları” başlıklı kareyi,
  • Haber kategorisinde ise Murat Şengül’ün “Hayat Devam Edecek” adlı fotoğrafını tercih etti.

Seçim Süreci ve Duygular

Kaymakam Aksu, oylama sırasında birbirinden etkileyici ve anlamlı kareler arasında karar vermekte zorlandığını belirterek, “Gözlerimizi ve kalbimizi dolduran bu muhteşem eserler, gerçekten takdire şayan. Seçim yapmak oldukça güç oldu” dedi.

Fotoğraflarda emeği geçen tüm fotoğrafçıları ve katkıda bulunanları kutlayan Aksu, ayrıca Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar diledi ve onların bu güzel çalışmasında yer almaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.