DOLAR 32,3871
EURO 34,7907
ALTIN 2.396,31
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

31.08.2023
A+
A-

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Geleceğimizin olan çocuklarını daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek” dedi.

Yeni eğitim öğretim dönemine başlayacak öğrencilerin daha temiz bir çevrede okullarından istifade edebilmeleri amacıyla ilçe genelinde tüm okullarda çevre temizliği başlatan Yüreğir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda detaylı bir şekilde bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 3 ayrı ekip halinde gerçekleştirilen çalışmalarda okul bahçelerinde ve çevrelerinde çim biçme, budama, ağaç ve bitki bakımı ile çevre düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalarla eğitim yuvalarını günlük kullanan çocukların özellikle okul bahçelerindeki oyun zamanlarını ve etkinlikleri temiz bir çevrede gerçekleştirmeleri niyetleniyor.

“Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum”

Yüreğir Belediyesi olarak eğitime yönelik faaliyetlere her fırsatta destek olduklarını ifade eden Kocaispir, “İlçemizde eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda okullarını kullanabilmeleri amacıyla okullarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki şartların oluşturulması için sürdürdüğümüz çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girecek. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yüreğir Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.