DOLAR 32,4746
EURO 34,7479
ALTIN 2.489,59
BIST 9.510,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Yunus Kahraman: “Katil olmadığıma eminim!”

18.12.2019
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine göre Kahraman, “Ben katil olmadığıma eminim. Karım yakında doğum yapacak. Söz verdim, yanında olmalıyım” diyerek tehliyesini istedi. Mahkeme heyeti Yunus Kahraman’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Öte yandan adeta bir dedektif gibi çalışarak Yunus Kahraman’ın tutuklanmasında büyük rol oynayan Avukat Mehmet kozan, en son Yunus Kahraman’la birlikte görülen ve 19 aydır kayıp olan Özlem Akusta ile ilgili önümüzdeki günlerde Karaburun’da iki ayrı noktada kazı çalışması yapılacağını söyledi.

İzmir’de 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı’yı öldüren, 15 yıl cezaevinde yattıktan sonra teyzesi Gülümser Bulut’un katil zanlısı olarak yargılanan ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılan Yunus Kahraman, son olarak Özlem Akusta’nın kaybolması olayında adı öne çıkınca tutuklanmıştı.

Yunus Kahraman’ı teyzesinin cinayetinde baş şüpheli yapan durum, iki cinayet arasındaki benzerlikti. Nitekim Kırlı da Bulut da öldürüldükten sonra cesetleri halıya sarılı vaziyette bulunmuştu.

Her taşın altından çıkan Yunus Kahraman’ın seri katil zanlısı olabileceği iddia edilirken, ATV’de ekrana gelen “Müge Anlı Tatlı Sert” programının da günlerce gündemine taşıdığı olay sonrası İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi elde edilen deliller ışığında, şüpheli Yunus Kahraman hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.