DOLAR 32,4756
EURO 34,7626
ALTIN 2.478,14
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yunus Akgün: ‘Galatasaray’da kupalar kazanmak istiyorum’

16.05.2022
A+
A-

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray deplasmanında 3-2 mağlup olan Adana Demirspor’da, bonservisi Galatasaray’da bulunan Yunus Akgün maçın ardından konuştu. Galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyleyen Yunus Akgün, “Galibiyet için gelmiştik ama güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. Benim açımdan duygusal bir maçtı. Taraftarlar beni maçtan önce ve sonra alkışladı. Çok teşekkür ediyorum onlara. Kontratım var ve seneye döneceğim Galatasaray’a. Döndüğümde neler olacak hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Bana yakışmazdı”

Bu sezon attığı 9 golün 3’ünü Galatasaray’a attığı hatırlatılan genç oyuncu, “Diyecek bir şey yok, kısmet” ifadelerini kullanırken, Galatasaray için de “Bu sezon aslında, Avrupa başarılı olup, ligde istediğini yapamayan bir Galatasaray oldu. Son maçta Barcelona’ya karşı da iyi oynadılar. Kaliteli bir kadro var ama, hoca değişikliği sonrasında sistemi oturtamadılar. Bugün kazandılar, tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı. Sarı-kırmızılı kulüple 2024 yılına kadar sözleşmesi olduğunu da hatırlatan Yunus Akgün, “Benim Galatasaray ile 2024’e kadar sözleşmem var. Tabii ki Galatasaray’a dönüp şampiyonluklar yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Ben Galatasaray’da büyüdüm. Çocukluğum da Galatasaray’da geçti. Bugün taraftarlar bana çok destek oldular. Gol atıp sevinmek bana yakışmazdı” diyerek sözlerini tamamladı.

Bozhan Memiş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.