DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Yunak’ta Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs ve Otomobil Çarpıştı: 16 Yaralı

Yunak’ta tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 16 kişi yaralandı. Detaylar için haberimize göz atın.

18.07.2025
A+
A-

Kaza Detayları ve Olay Yeri

Konya’nın Yunak ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin yaşanan korkutucu çarpışması sonucu toplamda 16 kişi yaralandı. Kaza, Yunak ilçesine bağlı Yavaşlı yolunda meydana geldi.

Kaza Nasıl Oldu?

İddiaya göre, Coşkun Yalım yönetimindeki 42 GET 10 plakalı minibüs, saat 18:30 sularında, Dörtyol Kavşağı’nda, sürücüsünün henüz belirlenemeyen otomobil ile çarpıştı. Olay sırasında her iki araç da yüksek hızda seyrediyordu.

Kazanın Sonucu ve Etkileri

Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Olay yerine hızla sevk edilen ambulanslar ve jandarma ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Yunak ve yakın ilçelerdeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılar arasında tarım işçileri ve otomobil sürücüsü de bulunuyor.

Yaralıların Durumu ve Sağlık Durumu

İlk belirlemelere göre, minibüste ve otomobilde toplam 14 tarım işçisi ve 2 otomobil sürücüsü olmak üzere 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların durumlarının ciddi olduğu ve tedavi altına alındıkları bildirildi.

Kaza Sonrası Yapılanlar ve Yetkililerin Açıklaması

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıların ilk müdahalelerini yaptıktan sonra, hayati tehlikeleri olup olmadığını değerlendirmek üzere bölgedeki hastanelere sevk etti. Jandarma ve polis ekipleri ise kazanın oluş sebebini araştırmak ve olay yerinde güvenliği sağlamak amacıyla çalışma başlattı.

Kaynaklar ve Bilgi Güncellemesi

Olayla ilgili detaylar, Anadolu Ajansı ve yerel haber kaynaklarından alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.