DOLAR 32,2014
EURO 35,0523
ALTIN 2.472,97
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

YouTube’un Deneysel Özelliklerini Önce Premium Aboneler Test Edecek

08.10.2020
A+
A-

ABD merkezli teknoloji devi Google, YouTube Premium kullanıcıları için önemli bir karar aldı. Şirketin aldığı bu kararla birlikte bundan sonra sadece YouTube Premium kullanıcıları, deneysel YouTube özelliklerini deneyimleyebilecekler. Yani yaklaşan yeni özellikler, bundan sonra önce YouTube Premium kullanıcıları tarafından deneyimlenecek. 

Google’ın neden böyle bir karar aldığı şu an için bilinmiyor. Şirket yeni kararını almadan önce rastgele YouTube kullanıcılarını seçiyor, yeni özellikleri bu kullanıcılarla deniyordu. Ancak görünüşe göre bundan sonra, YouTube Premium abonelerine öncelik tanınacak. Google, aldığı bu kararın duyurusunu deneysel özellikler için oluşturduğu internet sayfasında yaptı.

YouTube Premium

Google’ın neden böyle bir karar aldığı ile ilgili farklı düşünceler mevcut. Örneğin Google’ın daha fazla YouTube Premium abonesi kazanmak için böyle bir yönteme başvurduğuna inananların sayısı hiç de az değil. Belki de Google, YouTube’un deneysel özelliklerinin yeterince test edilmediğini düşündüğü için böyle bir karar almış olabilir. Ancak bu konunun açığa kavuşması, Google bir açıklama yapmadan ne yazık ki mümkün değil.

Bu arada Google, YouTube’un üç adet deneysel özelliğini de kullanıma sunmuş durumda. Bu özellikler arasında iOS 14’te resim içinde resim özelliği ve Chrome üzerinden video ararken ses kullanma gibi özellikler var. Google’ın açıklamalarına göre bu deneysel özellikler, 20 Ekim’e kadar deneyimlenebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.