DOLAR 32,2669
EURO 34,6747
ALTIN 2.400,68
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

YouTube video kalitesi bütün dünyada düşecek

25.03.2020
A+
A-

Video platformu, Avrupa’da bütün videolarını 480p standart kaliteye düşüreceklerini açıklamıştı.

Yeni yapılan bir açıklamada ise, “Devletlerle ve bağlantı operatörleriyle yakından çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte, sistem üzerindeki yoğunluğu en aza indirmek için üstümüze düşeni yapıyoruz. Geçen hafta, Avrupa’da geçici olarak bütün videoların kalitesini standart kaliteye düşüreceğimizi belirtmiştik. Krizin küresel çapta olması sebebiyle, bu değişikliği bugünden itibaren dünya çapında uygulamaya başlayacağız.” şeklinde bir ifade kullanıldı.

YouTube

Benzer bir karar, bugün de Sony tarafından verildi. İnternet kullanımının artması nedeniyle yoğunluğa çözüm bulmak isteyen firma, PlayStation oyun indirme hızını kısmaya karar verdi.

Bu önlemler, istenmeyen bir durum olsa da, yoğunluk göz önüne alındığında şu an için en iyi çözümler olarak görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.