DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

YouTube Music yeniliklerle geliyor!

04.04.2020
A+
A-

Klasik bir müzik platformuna daha çok benzemek için YouTube Music, ‘Kütüphane‘ sekmesini de bünyesine katarak kendini biraz daha diğer uygulamalara benzer hale getiren yeni bir güncelleme yayınlayacak. Platformun, eski arayüzündeki kütüphane sistemi çok kullanışlı değildi fakat yeni güncelleme önemli değişiklikler kaydediyor.

YouTube Music

Spotify’dan müzikseverler için müjde!

Müzik endüstrisi de Corona virüsü salgını ile mücadele ediyor. Pandemi günlerinde, birçok konser ve müzik festivali iptal edildikten sonra Spotify bağış dönemini başlattı…

Liste sıralamalarında da değişiklik var

YouTube Music kullanıcıları, bundan böyle, kendi kütüphanelerinde, şarkıları ve sanatçıları üst kısımda görebilecek. Ayrıca kullanıcılar, şarkı veya bir albüm eklemek istediklerinde sanatçının da eklenmesi zorunluluğu ile uğraşmayacaklar. Bunun yerine YouTube sizin için otomatik olarak sanatçıyı ekliyor. Böylelikle YouTube Music ile kullanıcılar istedikleri sanatçıyı ve parçaları daha kolay bulabilecek. Yenilenmiş kütüphane organizasyonunun yanında, şarkı ve albüm listelerin görünümünü de değiştiren platform, sıralamalarda değişiklik uygulayarak özelliği daha kullanışlı bir hale getirmiş oldu.

Kullanışlı güncelleme henüz herkese sunulmadı ancak YouTube zamanla kullanıcılarına yeni özelliğini sunacaktır. Daha iyi bir arayüz ile daha fazla kullanıcı sayısına sahip olmayı amaçlayan platformun yeniliklerini aktarmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.