DOLAR 32,3848
EURO 34,7777
ALTIN 2.395,86
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

YouTube Music de 2020’de En Çok Dinlediğiniz Müzikleri Bir Araya Getiriyor

04.12.2020
A+
A-

Dünyanın en büyük çevrimiçi müzik yayın servisi olan Spotify ve onun en büyük rakibi konumunda bulunan Apple Music, geçtiğimiz günlerde yayınladıkları Wrapped ve Replay adlı özellikler ile kullanıcılara 2020 yılındaki müzik alışkanlıklarının bir özetini sunmuşlardı. Bu özelliklerin popülaritesinden etkilenmiş olacak ki bu yıl ilk kez YouTube Music de kullanıcılara bir yıllık özet sunmaya hazırlanıyor.

Şu an için sınırlı sayıda kullanıcının erişimine açılmış olan “My 2020 Year in Review” (2020 Yıllık Özetim), tıpkı Apple Music’in Replay özelliği gibi bir çalma listesi olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu çalma listesi, yıl boyunca en çok dinlediğiniz müzikleri bir araya getiriyor.

YouTube Music’in My 2020 Year in Review çalma listesi böyle görünüyor

Youtube music

Android Central tarafından aktarılan bilgilere göre My 2020 Year in Review hala geliştirilme aşamasında. Henüz sınırlı sayıda kullanıcının erişimine açılmasının temel nedeni de bu. Öyle ki; paylaşılan bilgilere göre 100 şarkıdan oluşması gereken oynatma listesinde şu anda 86 parça bulunuyor.

Özellikle Spotify’ın Wrapped özelliği, müzikseverler tarafından fazlasıyla beğenilmişti ve kullanıcılar yıllık müzik özetlerini Twitter, Instagram gibi pek çok sosyal medya platformunda paylaştılar. YouTube Music’in yıllık özet niteliğindeki çalma listesinin ne kadar popüler olacağını ise tüm kullanıcıların erişimine açıldığında göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.