DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

YouTube, Koronavirüs Nedeniyle 2020’de Rewind’ın İptal Edildiğini Duyurdu

13.11.2020
A+
A-

2010 yılından beri her senenin son ayında YouTube tarafından yayınlanan ve o yılın önemli olaylarıyla popüler içerik oluşturucuları bir araya getiren YouTube Rewind’dan bu sene üzücü bir haber geldi. 2020’nin sorunlarla dolu olduğunu ve bu sebeple 2020’de YouTube Rewind’ı iptal ettiğini duyuran video paylaşım platformu, resmi Twitter hesabından bu konuda bir açıklama metni yayınladı. 

YouTube’un 2020 Rewind hakkında yaptığı açıklama:

“2010’dan beri her yılı Rewind ile sonlandırıyoruz: Yılın en etkili içerik oluşturucularına, videolara ve trendlere genel bir bakış. İster sevin isterseniz de sadece 2018’i hatırlayın, Rewind her zaman bir kutlama anlamına geliyordu.

Ancak 2020 son derece farklı gerçekleşti ve öyle değilmiş gibi devam etmek doğru gelmiyor. Kısacası, bu sene Rewind’a ara veriyoruz.

2020’de gerçekleşen pek çok iyi içeriğin hepiniz tarafından oluşturulduğunu biliyoruz. İnsanları ayağa kaldırmak, başa çıkmalarına yardımcı olmak ve onları güldürmenin bir yolunu buldunuz. Zor bir yılı daha iyi geçirmeyi başardınız.

Fark yarattığınız için teşekkürler.”

YouTube’un bu kararı neden aldığı tam olarak açıklanmadı, ancak bu kararın pandemi ve 2020’de gerçekleşen diğer olumsuz şeyler nedeniyle olduğu düşünülüyor. Özellikle pandemi nedeniyle içerik üreticileri bir araya getirmek istemeyen YouTube, bu sebeple en mantıklı kararı almış gibi görünüyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.