DOLAR 32,2684
EURO 34,7434
ALTIN 2.400,14
BIST 10.175,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Yok artık dedirten PlayStation 5 fiyatı ortaya çıktı! 2 TB depolama alanı sunan Playstation 5, sızan fiyatı şok ediyor. İşte Alman siteside ortaya çıkan PlayStation…

28.08.2020
A+
A-

Sony bugüne kadar PlayStation 5 hakkında yaptığı duyurularda içinde bulunan SSD‘den sıkça bahsetti. Bu noktada 825 GB depolama alanının olacağı da firma tarafından açıklanmıştı. Tabii günümüz oyunlarının yüksek dosya boyutlarını göz önüne aldığımız zaman, 825 GB’lık alanı yetersiz kalacağı bilinen bir gerçek. Bu durumda daha yüksek depolama alanına sahip olan modellerin geleceği ortaya atılan iddialar arasında yerini almıştı.

Daha önce Amazon‘da 2 TB’lık PlayStation 5 ortaya çıkmış ve hemen kaldırılmıştı. Şimdi ise bir Alman e-ticaret sitesinde 2TB’lık PS5 ve fiyatı ortaya çıktı.

Otto.de isimli sitenin paylaştığı ilana göre 2 TB’lık PS5 gerçekten çok yüksek fiyata sahip olacak. Sitedeki fiyat 974 Euro olarak görünüyor. Bu ücret vergiler olmadan 8.456 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Vergileri de eklediğimiz zaman en az 10.000 lira olacağını söyleyebiliriz.

2 TB’lık PS5 fiyatı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.