DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

YKS’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

17.08.2023
A+
A-

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından YKS yerleştirme puanları ve başarı sıralarına göre ilk 20 bine giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirilerek öğrencilere başarı belgesi verildi.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan ve şube müdürlerinin katılımlarıyla, YKS yerleştirme puanları ve başarı sıralarına göre ilk 20 bine giren öğrenciler için Belge Takdim Töreni yapıldı. Törende, okul müdürleri ve dereceye giren öğrenciler hazır bulunurken, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, geleneksel hale gelen töreni öğrencileri motive etmek amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Ülke genelinde TYT ’de 3 milyon 527 bin 443 , AYT ’de 2 milyon 573 bin 169 ve Yabancı Dil Testi’nde de 338 bin 9 aday öğrencinin yarıştığını hatırlatan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan yaptığı konuşmada “Kendi üstün gayretlerinizle, yılmadan, usanmadan ve mücadeleden hiç kopmadan bu maratonu başarı ile tamamladınız. Muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içerisinde açıklanacak sonuçlarla her biriniz ülkemizin çok kıymetli üniversitelerine, bölümlerine yerleşeceksiniz. Hepinizin emek ve azimle yoğurulmuş, bir o kadar kıymetli, ayrı ayrı başarı hikayelerinin var olduğunu biliyoruz. Öncelikle, her birinizi kazandığınız bu büyük başarı için tebrik ediyorum. Sevgili gençler, her biri birbirinden kıymetli çocuklarım şunu hiçbir zaman unutmayın; Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin. Başarılarınız daim olsun. Aydın’ı, Efeler İlçemizi gururlandırdınız. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimizi bu başarılarıyla görmek öncelikle ülkemizi, sonra da Aydın’ımızı, Efeler İlçemizi ayrıca gururlandırmıştır. Aydınlık geleceğimiz sizin elinizde ve bundan dolayı umutluyuz, gururluyuz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizlerin başarılarıyla, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle çağdaş medeniyetler arasına mutlaka girecek ve hatta onları geçecektir. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Yolunuz, bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere belgeleri takdim edildi.

YKS’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.