DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

“Yine mutluluktan gözlerim doldu”

04.10.2019
A+
A-
01Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye gibi birçok dizide rol alan oyuncu Hazal Kaya, şubat ayında kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ali Atay ile evlenmişti.

02Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

5 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşıyan çift, geçtiğimiz aylarda anne-baba olacaklarını duyurmuştu.

03Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

“TANIŞTIRAYIM; FİKRET ALİ”

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde hamile fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Kaya, paylaşımına, “Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım; Fikret Ali” notunu düşmüştü.

04Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

Anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, 1 Ekim’de 29 yaşına bastı. Sosyal medya hesabından duygusal bir yazı yayınlayan Kaya, paylaşımına şu notu düştü:

05Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

“HEP ÇOK ŞANSLI HİSSETTİM KENDİMİ”

Geçtiğimiz sene çok şey öğrendim… Hızlandırılmış bir hayata güvenme ve teslim olma dersi gibi bir sene oldu açıkçası. Ölümler, hastalıklar, düğünler, doğumlar… “Hayat işte, her şey bizim için” demeyi zor da olsa öğrenmeye başladığım sene oldu bu ama hep çok şanslı hissettim kendimi.

06Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

“MUTLULUKLA ÜFLEDİM PASTAMI DÜN”

Varlığına her gün şükrettiğim ailem ve dostlarım, ‘İyi ki bulduk birbirimizi de yarım kalmadım’ dediğim hayat arkadaşım, sevdiğim hep dağ gibi arkamda, sağımda solumdaydılar. Karnımda oğlumun tekmeleriyle, tarif edemediğim bir minnet duygusu, şükür ve mutlulukla üfledim doğum günü pastamı dün. Bunda senelerdir sevgisiyle, desteğiyle beni bir gün yalnız bırakmayan canımların çok büyük payı var.

07Hazal Kaya: Yine mutluluktan gözlerim doldu - Magazin haberleri

“YİNE GÖZLERİM DOLDU MUTLULUKTAN”

İnce ruhlu insanlar tarafından sevilmek büyük lütuf, hep söylerim. Yine gözlerim doldu mutluluktan sayenizde. Müthiş hediyeleriniz için, oğlum adına ve hayatına değdiğiniz herkes adına binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Artık bi pandamız bile var birlikte, çıldıracağım! Hep birlikte sağlık, huzur, mutluluk dolu senelerimiz olsun!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.