DOLAR 32,3790
EURO 34,7103
ALTIN 2.399,03
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın Aşkı Ortaya Çıktı

Ünlü isimler Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşkı gizemini koruyordu, ancak sonunda açığa çıktı! Detaylar için hemen tıklayın.

09.04.2024
A+
A-

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan‘ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülüyordu. Yılmaz sessizliğini korurken Taşkın’dan ilişki itirafı geldi.

Çiftin Romantik Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Çiftin Romantik Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Kısa sürede gündem olan çiftin, geçtiğimiz yaz çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Cansu Taşkın’ın kız kardeşi Elif Vurgun, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken Taşkın ve Erdoğan’ın da peş peşe görüntülerini yayınladı. Vurgun, çiftin romantik anlarını takipçileriyle paylaşarak olay yarattı.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın Aşkı Ortaya Çıktı

Cansu Taşkın, Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olarak Yılmaz Erdoğan’la ilişki yaşadığını doğrulayarak, “Gerçek… Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” açıklamasını yaptı.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın Aşkı Ortaya Çıktı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.