DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Yılmaz Bağır, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Adıyaman İl Başkanlığına Atandı

Yılmaz Bağır, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Adıyaman İl Başkanlığına atandı. Acil tıp alanında yeni dönemi başlatıyor.

31.05.2025
A+
A-

Yılmaz Bağır, yeni göreviyle büyük bir gurur ve sorumluluk hissediyor

Adıyaman İl Başkanlığı görevine getirilen Yılmaz Bağır, kendisini bu önemli ve değerli göreve layık görenlere teşekkür ederek, mesleğine ve meslektaşlarına olan bağlılığını bir kez daha vurguladı. Bu atama, hem kendisi hem de bölgedeki paramedik ve sağlık çalışanları için büyük bir anlam taşıyor.

Başarı ve hedefler

Bağır, yaptığı açıklamada, “Bu görevi üstlenmek benim için büyük bir onur ve sorumluluk. Mesleğimizi daha ileriye taşımak, sahadaki karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek ve meslektaşlarımızın haklarını korumak en büyük önceliklerim arasında olacak” diyerek, hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.

Teşekkür ve destek mesajları

PARHAD Genel Başkanı Ahmet Hamdi Alpakan başta olmak üzere tüm başkan yardımcılarına teşekkür eden Bağır, ayrıca kendisine güven duyup destek veren herkese minnettar olduğunu belirtti. Bu yeni görevin, bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve çalışanların sesi olmak adına önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Geleceğe dönük vizyon

Yılmaz Bağır, “Hep birlikte çalışarak, mesleğimizi daha görünür ve saygın hale getireceğiz. Sahadaki sorunlara çözüm bulmak ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadeleriyle, yeni dönemdeki çalışmalarına dair umut ve kararlılık mesajı verdi.

Sonuç ve çağrı

Bağır, açıklamasının sonunda tüm destekçilere teşekkür ederek, “Birlikte başaracağız” diyerek, bölgedeki sağlık çalışanlarının ve vatandaşların güvenini kazanmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.