Yıllar sonra ortaya çıktı! Kazım Koyuncu’nun Volkan Konak’a vasiyeti
Yıllar sonra ortaya çıkan Kazım Koyuncu’nun Volkan Konak’a vasiyetiyle ilgili detaylar ve duygusal anlar bu özel içerikte sizi bekliyor.
Ünlü sanatçının, ölümünden önce yakın dostu Volkan Konak’a yaptığı ve büyük anlam taşıyan önemli bir vasiyet ortaya çıktı. Kazım Koyuncu, hayatını kaybetmeden önce, müzik grubunun kemençecisi ve yakın arkadaşlarından Selim Bölükbaşı’nı, değerli dostu Volkan Konak’a emanet etti. Bu emanet, sadece bir müzik bağını değil, aynı zamanda onun yaşam felsefesini ve dostluk bağını da simgeliyordu.
VOLKAN KONAK’A EMANET
Koyuncu’nun, ölüm öncesi yaptığı vasiyette, onun sözleri şu şekildeydi: “Bak burada Selim var, benim altı yaşımdan beri arkadaşım. Grubumda kemençe ve tulum çalardı. Artık gözlerimi kapatıyorum. Bu çocuğa sahip çık, onu yanına al.” Bu sözler, Kazım Koyuncu’nun, genç yaşta kaybettiği dostlarını ve müzik yolculuğundaki bağı güçlendirme arzusu ile doluydu.
Kazım Koyuncu’nun vefatının ardından, Selim Bölükbaşı, müzik kariyerine Volkan Konak ile devam etti ve uzun yıllar boyunca Konak’la sahne aldı. Onun bu büyük ailesinde yer alması, hem onun müzik yaşamına hem de dostluk bağlarına güçlü bir anlam kattı. Ancak, zamanla yaşanan acı olaylar ve ayrılık, dostlukların sınandığı anlara dönüştü.
Kaynak : Ensonhaber