DOLAR 32,5885
EURO 34,8412
ALTIN 2.508,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Yıllar Geçse de Yeri Dolmayan The Battle for Middle-Earth 2 İçin 10 Mod

22.06.2021
A+
A-

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve 2006 yılında yayınlanan The Battle for Middle-earth 2 kısaca BFME II oyunu J.R.R. Tolkien tarafından kaleme alınan ve daha sonra yönetmen Peter Jackson tarafından unutulmaz bir üçleme olarak sinemaya uyarlanan Yüzüklerin Efendisi hikayesinin fantastik evreninde geçiyor. The Battle for Middle-earth 2 oyunu, oyuncuları tam da Orta Dünya’nın merkezinde bir yolculuğa çıkarıyor.

The Battle for Middle-earth 2 oyununun piyasaya çıkışı üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen hala pek çok oyunseverin gözdesi durumunda. Bunun en büyük nedeni kendine has strateji dünyası ve Yüzüklerin Efendisi evrenini en iyi anlatan oyun olarak kabul edilmesidir. The Battle for Middle-earth 2 oyun keyfini ikiye katlayacak özel modları öğrendikten sonra bir an olsun bu oyundan kopmak istemeyeceksiniz.

The Battle for Middle-earth 2 modları:

Oyunu biraz hızlandırın. Kahramanlarınızın sayısını arttırın. Battle for Middle-earth II: Passion modu ile dünyayı genişletin. Gandalf’ı mücadeleye dahil edin. Destansı mücadeleyi zirveye çıkarın. The Battle for Middle-earth 2 HD yamasını indirin. The Battle for Middle-earth 2 HD Edition revizyonunu keşfedin. Kingpackage paketi ile Orta Dünya’yı birbirine katın. Spartalıları The Battle for Middle-earth 2 evrenine dahil edin. Rise of Rome II: The Gods of War revizyonu ile oynayın.

Oyunu biraz hızlandırın:

The Battle for Middle-earth 2

Yıllardır keyifle The Battle for Middle-earth 2 oynuyoruz, güzel ama işleri biraz daha hızlandırabilsek daha iyi olmaz mıydı? Buradan indirebileceğiniz dosya sayesinde açabileceğiniz War of the Ring modu ile sınırsız CP sahibi oluyor ve yapım sürelerini onlarca kat hızlandırabiliyorsunuz. Çoklu oyuncu seçeneğinde oynarken yapım hızlandırma modu çalışmayacak ancak sınırsız CP her zaman sizinle. 

Kahramanlarınızın sayısını arttırın:

The Battle for Middle-earth 2

The Battle for Middle-earth 2 oyununda elbette bir kahramanınız var ve onun üzerinden mücadeleyi sürdürüyorsunuz. Ancak tek bir kahraman kime yeter? Kahraman mod ile farklı ırklardan, farklı kahramanları ekibinize dahil edebilir ve düşmanlarınıza karşı çok daha güçlü stratejiler geliştirebilirsiniz. Mod için gerekli dosyayı buradan indirebilirsiniz.

Battle for Middle-earth II: Passion modu ile dünyayı genişletin:

The Battle for Middle-earth 2

Bir yerleri fethederek ve önemli savaşlar kazanarak The Battle for Middle-earth 2 evrenini gücünüz yettiği kadar genişletebilirsiniz. Ancak bu kadar zorlu mücadeleye girmeden de buradan indirdiğiniz dosya ile açacağınız Battle for Middle-Earth II: Passion modu üzerinden The Battle for Middle-earth 2 dünyasını genişletmeniz mümkün. Bu mod ile karşınıza daha önce hiç görmediğiniz şeyler çıkacağından emin olabilirsiniz. 

Gandalf’ı mücadeleye dahil edin:

The Battle for Middle-earth 2

Şüphesiz Gandalf, Yüzüklerin Efendisi evreninin en güçlü karakterlerinden biri ancak The Battle for Middle-earth 2 gibi oyunlar bazen kadim büyücümüze yeterince yer vermiyor. Buradan indirebileceğiniz dosya ile Gandalf karakterini de mücadeleye dahil edebilirsiniz. Güçlü bir büyücünün oyuna dahil olmasıyla birlikte Sauron’un da yeni ve benzersiz yeteneklerinin ortaya çıktığını göreceksiniz. 

Destansı mücadeleyi zirveye çıkarın:

The Battle for Middle-earth 2

Buradan indireceğiniz dosya sayesinde ulaşabileceğiniz The Last Hope of the Third Age modu ile The Battle for Middle-earth 2 evrenini bir adım öteye taşımaya hazır mısınız? The Last Hope of the Third Age modu ile çok daha gelişmiş grafiklere, yeni birimlere, iyileştirilmiş gemilere, gelişmiş topçulara ve The Battle for Middle-earth 2 oyununda daha önce hiç görmediğiniz onlarca özelliğe ulaşabilirsiniz. 

The Battle for Middle-earth 2 HD yamasını indirin:

The Battle for Middle-earth 2

Kabul edelim ister The Battle for Middle-earth 2 olsun, ister başka bir oyun olsun, tanıtım görüntüleri ile oyunu açtığımız zaman karşılaştığımız görüntü her zaman aynı olmuyor. Buradan indirebileceğiniz HD oyun yaması sayesinde oyundaki tüm figürler ve arka planlar çok daha kaliteli bir çözünürlük seviyesine çıkarak oyun keyfinizi ikiye katlayacaktır. 

The Battle for Middle-earth 2 HD Edition revizyonunu keşfedin:

The Battle for Middle-earth 2

The Battle for Middle-earth 2 HD Edition, The Battle for Middle-earth 2 HD yamasından çok daha farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Buradaki dosyayı indirerek ulaşabileceğiniz bu oyun revizyonu, oyuna yepyeni ve benzersiz karakter ile birlikte farklı hikayeler ekliyor. Üstelik The Battle for Middle-earth 2 HD Edition temel modla tamamen uyumlu olduğu için çoklu oyuncu seçeneği ile oynarken herhangi bir sorun ortaya çıkmayacaktır. 

Kingpackage paketi ile Orta Dünya’yı birbirine katın:

The Battle for Middle-earth 2

Uzun süredir The Battle for Middle-earth 2 oynuyorsanız bir süre sonra aynı düşmanlara karşı aynı savaşları vermekten sıkılabilirsiniz. Kingpackage paketi, The Battle for Middle-earth 2 oyununa daha önce hiç görmediğiniz savaşlar ekliyor. Buradaki dosyayı indirerek ulaşabileceğiniz Kingpackage paketi ile yepyeni düşmanlarla tanışın ve yeni stratejiler oluşturmaya hazır olun.

Spartalıları The Battle for Middle-earth 2 evrenine dahil edin:

The Battle for Middle-earth 2

300 Spartalı filminden hatırladığımız Spartalılardan bahsediyoruz. Buradan gerekli dosyayı indirerek ulaşabileceğiniz Peloponez Savaşları modu ile The Battle for Middle-earth 2 evrenine Spartalıları ve Atinalıları dahil edebilirsiniz. Bu mod sayesinde The Battle for Middle-earth 2 haritalarında tarihi Peloponez Savaşlarını yeniden canlandırabilir ve belki de tarihi yeniden şekillendirebilirsiniz. 

Rise of Rome II: The Gods of War revizyonu ile oynayın:

The Battle for Middle-earth 2

Evet, doğru okudunuz. The Battle for Middle-earth 2 oyunu için geliştirilmiş bir Rise of Rome II: The Gods of War revizyonu bulunuyor. Buradan indirdiğiniz dosya ile ulaşabileceğiniz Rise of Rome II: The Gods of War oyun revizyonu, bildiğiniz anlamdaki The Battle for Middle-earth 2 oyununu kökten değiştiriyor. Bu yenileme ile daha önce hiç görmediğiniz özellikler, haritalar, karakterler ve savaşlarla karşılaşmaya hazır olun. 

Yılların eskitemediği Yüzüklerin Efendisi temalı The Battle for Middle-earth 2 oyununu çok daha keyifli hale getirecek modlardan bahsettik. The Battle for Middle-earth 2 oyununun bir efsane olduğunu kabul etmekle birlikte, birkaç farklı mod ile bu evreni daha hareketli hale getirmek de hiç fena olmayacaktır. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.