DOLAR 32,3845
EURO 35,2418
ALTIN 2.324,32
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Yılın en eğlenceli çiftinden, ‘Korkar mıyım’ düeti

19.08.2022
A+
A-

Dora Ercan ve Ahmet Altınbaşak çifti, evlilik kurumuna ve yaşamına esprili bir şekilde yaklaşım göstermek için sözlerini Fani Avşin’in kaleme aldığı, Müziğinin ise Ömer Önder Güney’in hazırladığı, ‘Ben Avrattan Korkar mıyım?’ şarkısına düet yaptı. Altınbaşak çiftinin düetine çekilen klip ise dün itibariyle dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede sosyal medya üzerinden etkileşim alan klip, izleyenlerden tam not aldı. Klipi izleyenler Altınbaşak çifti için, ‘Yeni Safiye Soyman, Faik Öztürk çifti’ yorumlarını yaptı. Sesleriyle ilgili iddialarının olmadığını söyleyen Altınbaşak çifti, eğlenceli bir düetle, evlilik kurumuna esprili bir yaklaşım göstererek, farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

“Eşini döven şiddet uygulayan erkeklere gönderme yaptık”

Düetin ortaya çıkış sürecini anlatan Ahmet Altınbaşak, “Sonuç olarak ‘Hayat’ müşterektir, gerekirse erkek evde çamaşır ‘da yıkamalı. Dışarda aslan evde kedi yada tam tersi. Dışarda kedi gibi olup olmadığını eve gelince yemeğin tuzu eksik diye eşini döven şiddet uygulayan erkeklere gönderme yaptık. Dışarda Aslan evde kedi yada tam tersi, dışarda kedi gibi olup olmadığını eve gelince yemeğin tuzu eksik diye eşini döven şiddet uygulayan erkeklere gönderme yaptık” dedi.

“Sibel Can ve İbrahim Tatlıses değiliz, onlar gibi olabilmemiz için 500 fırın ekmek yememiz gerekiyor”
Dora Ercan Altınbaşak ise, düetle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ben Sibel Can değilim, eşim de İbrahim Tatlıses değil, onlar gibi olabilmemiz için 500 fırın ekmek yememiz gerekiyor. Bizden olsa olsa Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi olur” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.