DOLAR 32,2376
EURO 35,0593
ALTIN 2.508,81
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yıldız Çağrı Atiksoy’a babasından şok yasaklanmış!

17.05.2020
A+
A-

34 yaşındaki oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı.

Oyuncu, “Sizden küçükler bile evlendi, siz düşünmüyor musunuz?” sorusuna, “İstemedim. Diğer hayallerim vardı. Zaten babam 30 yaşımdan önce evlenmemi yasakladı. Hem hayatı öğrenip, doyasıya yaşayabilmem hem de doğru kararlar verebilmem için bu kuralı koydu” yanıtını verdi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine kadar anne olmak istediğini bildiren Atiksoy, “Çocukları çok seviyorum. En iyi anlaştığım arkadaşlarım onlar” biçiminde konuştu. Oyuncu, “Reel aşka inanır mısınız?” sorusuna ise, “Karşıma çıkan insanın beni aşka ve evliliğe inandırması gerekiyor. Bu onun için hiç kolay olmayacak. O yüzden bir gün evlenirsem, bilin fakat o insana fazla inanmışımdır” cevabını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.