DOLAR 32,2000
EURO 34,9868
ALTIN 2.514,94
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Yıldırımların nereye düştüğünü hemen belirten site! Düşen yıldırımları bildiren site ve düşen yıldırım haritası denince akla gelen birincil sitelerden bir her birine…

19.06.2020
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak bambaşka videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda ilginç internet sitelerinden bir tanesi yakın bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri etrafımıza düşen yıldırımları 2 saniye gibi bir vakit içerisinde belirten internet sitesi videomuz ile baş başa bırakalım.

Düşen yıldırım haritası olarak bilenen efsane site

lightningmaps.org internet sitesi çoğu kişinin bilmediği oysa epeyce işlevsel bir internet sitesi. Yağmurlu günlerde etrafımıza düşen yıldırımları daima için merak etmişizdir. Özellikle kış aylarında şiddetli yağan yağmurların ardındaki gelen yıldırımlar ve şimşekler bizleri keza korkutmuş, hem de “Acaba nereye düştü?” sorusunu akıllara getirmiştir.

Bugün sizlere videomuzda anlattığımız internet sitesi, uzun zamandır kolay arayüzü ile karşımıza çıkıyor. Bu internet sitesi, dünyanın her yerine düşen yıldırımları bizlere gösteriyor. İnternet sitesi dileyen kullanıcılara öbür veriler de sunuyor. Bu internet sitesi, bulutları ve yağmur haritasını da gösterebiliyor. Ayrıca dileyen kullanıcılar, bu internet sitesinin arayüzünü de değiştirebiliyor. Kısacası kullanıcılar, bu basit ve ayrıntılı arayüz ile çoğu bilgiye anlık olarak ulaşabiliyor.

ShiftDelete.Net olarak öbür videolar ile karşınızda çıkmaya devam diyoruz. Bu internet siteleri hakkında bizlere ve kullanıcılarımıza önerileriniz varsa lütfen yorumlarda paylaşın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.