DOLAR 32,3384
EURO 34,8455
ALTIN 2.393,11
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Yılbaşının en iyi 10 adresi

25.12.2017
A+
A-
1 / 21

Yeni yıl nerede merhaba diyelim? Bu sorunun cevabını kimi aylar öncesinden belirliyor, kimi son dakikaya bırakıyor. Jürimiz kararını hâlâ verememiş olanlar için Türkiye’de yılbaşının en güzel adreslerini belirledi.

Fotoğraflar: Genç Doku, brandlifemag, turizmle.com, Atlas Dergisi

2 / 21

Yıla romantik başlangıç: Kapadokya
Şerif Yenen “Benim favorim, Kapadokya’da balon manzaralı bir kaya otelde romantik bir tatil” diyor. Yalnız da değil.

3 / 21

Jürimizin büyük çoğunluğu aynı fikirde. Yeni yılın ilk ışıklarını balonda karşılamak istiyorsanız. kaya otellerin yılbaşı için oda fiyatları gecelik 400 TL ortalamasında.

4 / 21

Eğlence garantili: Eskişehir
Oi blog’dan Öykü Doğan ve İdil Altay, Eskişehir’i şöyle öneriyor: “Öğrencisi bol bir şehrin yılın her döneminde olduğu gibi yılbaşı döneminde de eğlenceli olacağı garanti.

5 / 21

Bu sebeple yeni yıla girişinizin eğlenceli olacağına emin olmak için harika bir alternatif. Üstelik kar yağışı ihtimali de yüksek.”

6 / 21

Sokağında hayat var: Alaçatı
Aynur Tartan “Hep güzel ama bu mevsim başka güzel. Yeni yıl ruhu sokaklarına, insanlarına, sofralarına, sohbetlerine çoktan geldi bile” diyerek sizi Alaçatı’ya davet ediyor.

7 / 21

Gitmişken Alaçatı’nın meşhur sokak partisine de katılırsınız.

8 / 21

En güzel beyaz: Kars
Yeni yılın ilk gününü uçsuz bucaksız bir beyazlığın altındaki Çıldır Gölü ve Ani Harabeleri’nin muhteşem görselliğiyle karşılayabilirsiniz.

9 / 21

Elinizi çabuk tutarsanız bu yolculuğu son zamanların popüler rotası Doğu Ekspresi ile yaparak 2017’yi bir macera ile bitirebilirsiniz. Tek kişilik tek yön bilet 47 TL.

10 / 21

Bir yılbaşı klasiği: Uludağ
Kış tatilinin gözdesi Uludağ elbette yılbaşı için de öne çıkıyor. 30’a yakın otel ve yılbaşı programı arasından seçim yapabilirsiniz.

11 / 21

Ortalama konaklama fiyatını merak ediyorsanız, iki kişi için 800 TL. Otellerin yılbaşı etkinlikleri genelde fiyatın içinde.

12 / 21

Huzurlu bir yıl için: Abant
Yılbaşı akla karı, kar da her zamanki gibi doğa turizminin en sevilen adresi Abant’ı getiriyor. Ancak “nasıl başlarsan öyle gider” diyerek yeni yıla başlamak istediğiniz yer burası ise elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

13 / 21

Kalan az miktarda odanın fiyatları 500 TL’den başlıyor.

14 / 21

Karda dans: Kartalkaya
Bolu, yılbaşı jürimizin favori ili. Kartalkaya ve pistleri de listemizde kendine iyi bir yer buluyor.

15 / 21

Oda fiyatları 500-1000 tele arasında. Saatler 12’yi gösterdiğinde dışarı çıkıp karların üzerinde dans eden kalabalığa katılmayı unutmayın.

16 / 21

Hep yükselen yıldız: Palandöken
Kayak merkezlerinin yükselen yıldızı sadece Türkiye değil, Rusya’dan Arap ülkelerine pek çok yabancı turistin de favori yılbaşı destinasyonları arasında. Kayak ve havai fişek gösterileri her sene çok ses getiriyor.

17 / 21

Erdal İpekeşen’in favorisi Sway’i tercih edecekseniz iki kişilik oda fiyat 1300 TL.

18 / 21

Horona var mısınız? Rize
Fırtına Vadisi, Çamlıhemşin, Ayder Yaylası… Rize’de yeni yılı karşılamak için seçilebilecek çok yer var.

19 / 21

Ancak önden uyaralım, yaylaya gidiyoruz diye sakin bir yılbaşı beklemeyin. O horon dönecek dolaşacak sizi de bulacak ve içine alacak.

20 / 21

Bol seçenekli bol partili: Antalya
Yılbaşından beklentiniz illa kar olmak zorunda değil. O kadar da üşümeyeceğiniz bir hava, sokak partileri, Bülent Ersoy konserinden Enbe Orkestrası’na geniş bir seçenek yelpazesi.

21 / 21

Gözünüzü karatıp Antalya geleneğine uyarak denize girme ihtimali de masada.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.