DOLAR 32,3295
EURO 35,0781
ALTIN 2.306,99
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Yiğit Marcus Aral: “Evliliğe zorunlu hissetmiyoruz”

24.04.2021
A+
A-

Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Nişantaşı’ndaydı.

Yatırım uzmanı, Geçtiğimiz hafta söylediği “Çocuk olmadıkça evliliğe fazla gerek yok” açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Yiğit Marcus Aral, “Evliliğe tamamen karşı değilim. Aile baskısı olmadığı için biz de kendimizi zorunlu hissetmiyoruz, sonuçta modern insanlarız” şeklinde konuştu.

“Ailelerimizden yana bir sıkıntı yok. Ama yine de her şeyin hayırlısı” diyen 32 yaşındaki Aral, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna da yanıt vererek, “İkimiz de daha çok genciz. Böyle bir düşüncemiz henüz yok. Dünyanın durumu da, Covid-19 malum. Çocuk yapması kolay ama büyütmesi zor aslında.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.