DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeşim Salkım: Ebru böyle bir dönemde Reza’yı bırakmaz

28.11.2017
A+
A-

Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca’daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Gündeş’in eşi Reza’dan ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Ebru Gündeş de sahne aldığı mekana alyansını takmadan çıkınca ikilinin ayrılık kararı aldığı iddiaları daha da çok güçlendi. Lifetime kanalında Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler ile Laf Bende Kalmasın programını sunan Yeşim Salkım konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama…

“EBRU BENİM KARDEŞİM GİBİDİR”

“Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir, Cumartesi günü onunla birlikteydik ve konuşma fırsatım oldu. Kadınlar farklı yüzükler takarlar ve zaten Ebru sahnede aksesuar olarak da farklı yüzükler kullanan bir isim yani yüzüğünü çıkardı gibi bir durum yok, ayrıca Ebru Kanlıca’daki yalıdan da taşınmadı. Sadece hafta sonu için farklı bir yere geçti ve yalıya dönecek. Ebru böyle bir dönemde çocuğunun babası olan adamı bırakıp gidecek bir kadın değil.”

Yeşim Salkım: Ebru böyle bir dönemde Reza'yı bırakmaz



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.