DOLAR 32,3747
EURO 34,7361
ALTIN 2.394,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yeşim Erçetin: Müzikten Doğum Koçluğuna

Yeşim Erçetin, müzisyenlik kariyerinden doğum koçluğuna geçişini anlatıyor. Müzik tutkusundan doğum sürecine uzanan ilham verici bir hikaye.

06.04.2024
A+
A-

Şarkılarıyla tanınan Yeşim Erçetin, bir dönem müzik kariyerine ara vererek Miami’de Fevzi Kardeseci ile evlenmiş ve orada yaşamaya başlamıştı. Ancak son zamanlarda müzik alanındaki kariyerine ara veren Erçetin, yeni bir mesleğe adım attı.

Yeşim Erçetin: Müzikten Doğum Koçluğuna

“Hamilelere Doğumda Destek Veriyorum”

Yeşim Erçetin: Müzikten Doğum Koçluğuna

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Yeşim Erçetin, doğum koçluğu yapmaya başladı. Hamilelere doğum sürecinde psikolojik ve fiziksel destek sağlayarak onların yanında olan Erçetin, Instagram üzerinden paylaşımlarına devam ediyor. Takipçilerinden gelen soruları da içtenlikle cevaplayan Erçetin, son videolarında yaptığı işten ve doğum koçluğundan bahsediyor.

Yeşim Erçetin: Müzikten Doğum Koçluğuna

Erçetin, “Gelen hamileleri doktorlarımızla tanıştırarak onlara eşlik ediyorum. Doğum esnasında ise hem psikolojik hem de fiziksel destek sağlayarak onların yanında oluyorum” ifadelerini kullanarak yeni mesleği hakkında detaylar veriyor.

Yeşim Erçetin: Müzikten Doğum Koçluğuna

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.