DOLAR 32,1981
EURO 34,9760
ALTIN 2.515,71
BIST 10.932,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Yeryüzündeki cennetin bedeli 1 milyar TL!

18.03.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre ABD ve dünyanın teknoloji merkezi Silikon Vadisi’nin en pahalı mülkü satışa çıktı. California’nın Woodside bölgesinde yer alan 300 dönümlük arazi üzerinde 7 ev bulunuyor.

İçinde üç yüzme havuzu, meyve bahçeleri ve tenis kortu da bulunan adeta yeryüzündeki cennet için 135 milyon dolar (1 milyar TL) fiyat biçildi.

Her evin kendine ait özel alanının bulunduğu arazide, geniş ormanlık alan da dikkat çekiyor. Arazi içinde yaban hayatından geyikler, ‘Büyük mavi balıkçıl’ gibi kuş türlerine rastlamak mümkün.

1911 yılında Mortimer Fleishhacker Sr. tarafından inşa edilen evler, İtalya’da yaşayan torununun çocuğu Marc Fleishhacker ve 9 kuzeni tarafından Christie’s aracılığıyla satışa çıkarıldı.

San Jose yakınlarındaki Woodside 5 bin 500 kişinin yaşadığı bir bölge. Bölgede yaşayanlar arasında Oracle’ın kurucularından Larry Ellison gibi isimler de yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.