DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yerli otomobilin içi ilk kez gözüktü! TOGG yeni bir paylaşım yaptı. Saat tam 14:53’te yapılan paylaşım ile birlikte otomobilin kabini ilk …

26.12.2019
A+
A-

Yerli otomobilin direksiyonu ile birlikte kabinini ilk kez görmüş olduk. Direksiyon ile birlikte fotoğraf karesinde bilgi-eğlence ekranı da net bir şekilde görülüyor. TOGG tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 19:23’te bir paylaşım daha gelecek.

TOGG ilk paylaşımı ile 1453’te yapılan İstanbul’un Fethi‘ne selam verdi. Bir sonraki selamda ise sıra Türkiye’de cumhuriyetin ilanına geldi.

İşte yapılan o paylaşım:

Sizi dinledik, 14.53’te geldik. #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek

Saat 19.23’te yine buluşalım.#YeniliğeYolculuk#TOGGhttps://t.co/JKIdgmkU8Y pic.twitter.com/AJbovE8Mmg

— Türkiye’nin Otomobili (@TOGG2022) December 26, 2019

27 Aralık Cuma günü yerli otomobil Gebze’de düzenlenen etkinlikle üzerindeki örtüyü atacak. Artık saatler kala, yeni paylaşımlar da hızını artırmış durumda. Bundan sonraki paylaşımları da sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.