DOLAR 32,2008
EURO 35,0821
ALTIN 2.471,20
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Yerli otomobilin fotoğrafı netleşiyor! Yeni paylaşım Twitter üzerinden her gün aynı saatte yapılan paylaşımla birlikte yerli otomobilin fotoğrafı netlik …

26.12.2019
A+
A-

TOGG tarafından ilk tweet, 23 Aralık günü atıldı. Bu paylaşımda otomobilin farları karşımıza çıktı. Tamamen karanlık bir fotoğrafta otomobilin farları gözlerini açtıktan sonra sıra yan aynalara geldi. Kamera ile donatılacak olan yan aynalar, ertesi gün görselde kendini gösterdi. Şimdi sıra yeni fotoğrafa geldi. Bu fotoğrafta ise otomobilin silüeti biraz daha kendini gösteriyor diyebiliriz. Ayrıca ızgarasına dair ipuçları da biraz ortaya çıkmış durumda.

İşte TOGG tarafından yapılan paylaşım:

#TürkiyeninOtomobili derken çok ciddiydik!
İlhamı sensin…#DoğumYeriİstanbul#YeniliğeYolculuk#TOGGhttps://t.co/JKIdgmkU8Y pic.twitter.com/dLoMQP1vXF

— Türkiye’nin Otomobili (@TOGG2022) December 25, 2019

Yerli otomobilin fotoğrafı, 27 Aralık gününe kadar paylaşılacak. Böylece hem heyecan üst seviyede tutulacak hem de Türkiye, otomobiline hazırlanacak.

27 Aralık günü Gebze‘de tanıtılacak olan otomobil ile ilgili çok sayıda paylaşım bulunuyor. Bu paylaşımların başında otomobilin karoseri öne çıkıyor. Aldığımız bilgilere göre, tanıtım gününde 3 farklı model karşımıza çıkacak. İkisi SUV olacak otomobillerden bir diğeri ise sedan olarak karşımıza çıkacak. Üç araç da tamamen elektrikli olacak.

Tasarımında Pininfarina imzası bulunan otomobil ile ilgili çok sayıda görsel ortaya çıktı. Ancak, bu görsellerin tamamen gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

27 Aralık günü tanıtımda otomobillerin yanında fabrikanın yeri de açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.