DOLAR 32,3391
EURO 35,1710
ALTIN 2.240,61
BIST 8.746,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Yerli otomobil nasıl olacak? (Video) Yerli otomobil 27 Aralık günü tanıtılacak. Biz de bu videomuzda ‘Yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak…

21.12.2019
A+
A-

27 Aralık günü Gebze’de tanıtılacak olan otomobil ile ilgili merak edilenlere bu videoda yanıt verdik. Yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak? En önemlisi yerli otomobil nasıl olacak?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

27 Aralık için geri sayım başladı

14 Aralık’ta tanıtılması planlanan otomobil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun takvimi nedeniyle ertelenmişti. Yeni tarih Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 27 Aralık günü asfalta inecek olan yerli otomobil, tamamen elektrikli olacak.

Normal bir priz ile 10 saatte şarj olacak otomobil, DV şarj ünitesi ile 30 dakikada hazır hale gelecek.

Ferrari, Maserati, Alfa Romeo ve Peugeot gibi otomotiv devlerinde imzası bulunan Pininfarina, yerli otomobilde de karşımıza çıkacak. Akıllı asistan ile gelmesi beklenen otomobilin diğer tüm teknik özelliklerini ve tasarım detaylarını tanıtımın yapıldığı gün göreceğiz.

Son olarak, otomobilin fiyatı ile ilgili tahminler 150 bin TL ile 200 bin TL arasında değişeceği yönünde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.