DOLAR 32,1837
EURO 34,9511
ALTIN 2.504,86
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Yerinde fiyatlı OnePlus müjdesi! Şirket açıkladı OnePlus tüketicileri sevindirecek bir adım atıyor. Şirket, uygun fiyatlı OnePlus serisi geleceğini açıkladı…

24.06.2020
A+
A-

Şirketin, son zamanlarda tüketici karşısına çıkarttığı ürünler yerinde fiyatlı olarak tanımlanamıyordu. Daha fazla amiral gemisi veya amiral gemisi cihazların birtakım özelliklerine sahip orta segment akıllı telefonlara odaklanılmıştı. Bu şart da fiyatların tüketici dostu olmasının önüne geçiyordu. Fakat firma, tüketicilerin beklentisi doğrultusunda bir karar aldı.

Something bold is on the way. #NewBeginnings

— OnePlus (@oneplus) June 23, 2020

Marka; jurnal ihtiyaçları karşılayabilen, sağlam ve erişilebilir fiyatlı bir telefon için fazlaca talep olduğunu, bu talep üstüne de harekete geçeceklerini açıkladı. Firmanın Twitter hesabından da ‘yeni başlangıçlar’ hashtag’i ile yaptığı paylaşım yeni seri hakkında bazı bilgiler veriyor. Bu açıklamaya buradan da ulaşabilirsiniz. Bu Vesile Ile bir süredir hakkında söylentiler olan yerinde fiyatlı OnePlus telefonlar için doğrulama gelmiş oldu.

Bu yeni hızlı hakkında şu anki bilgiler kısıtlı diyebiliriz. Fakat beklentiler aralarında; serinin OnePlus Nord ismine sahip olması, Qualcomm Snapdragon 765 işlemcisinden gücünü alması ve dörtlü arkadaki kamera kurulumu yer alıyor. Telefonlar hakkındaki beklentilerin doğruluğu ve ayrıntılı bilgiler için biraz daha ummak gerekeceğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.