DOLAR 32,4033
EURO 34,7788
ALTIN 2.396,43
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yerinde fiyatlı Elephone modelleri elimizde! Hediyeli video Yerinde fiyatlı Elephone modelleri ile karşınızdayız. Elephone U3H özellikleri, Elephone PX özellikleri…

26.06.2020
A+
A-

18 Haziran’dan itibaren ülkemiz pazarında satışa sunulan dört farklı Elephone modeli bulunuyor. Bu modellere yakından görmek ve satın elde etmek için buraya veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Elephone U3H özellikleri

Elephone U3H özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak ekrandan başlayalım. Telefonda 6.53 inçlik FHD+ ekran kullanılıyor.

Gücünü MTK P70 işlemciden bölge telefonda 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Kutu Android 9.0 ile kutudan çıkıyor.

Kamerayalara baktığımızda ise bizi arkada 48 Megapiksellik ve 5 Megapiksellik ikili bir kamera kurulumu karşılıyor. Önde ise 8 Megapiksellik tek kamera kullanılıyor. NFC ve kablosuz şarj desteği ile gelen telefonda 3.500 mAh’lik pil kullanılıyor.

Elephone PX özellikleri

Elephone PX özellikleri ile ilgili detaylarda ise telefonun 18:9 bir ekran oranı ile geldiğini görüyoruz. Bu ekran da 6.53 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde.

MTK 6763’deri baskı bölge telefonda 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı görev alıyor.

Kameralara baktığımızda ise 16 Megapiksellik esas kameraya 2 Megapiksellik derinlik sensörünün eşlik ettiğini görüyoruz. Pop-up kameraya sahip telefonun ön kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde.

Telefon 3.300 mAh’lik bataryadan besleniyor ve bu pil çabuk yük desteğine sahip.

Elephone A7H özellikleri

Elephone A7H özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda bu sefer bizi 6.41 inçlik bir ekran karşılıyor. Bu telefon da gücünü MTK 6763’den alıyor ve kutudan Android 9.0 ile çıkıyor.

Arkada bizi 13 Megapiksellik ve 2 Megapiksellik ikili bir kurulum karşılıyor. Öndeki kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde.

Telefonda 3.900 mAh’lik batarya kullanılıyor.

Elephone A6Max özellikleri

Son olarak gelelim, Elephone A6Max özelliklerine. Bu telefonda da 6.53 inçlik ekran kullanılıyor. Yüzde 90.3’lük ekran/kasa oranına sahip olan ekranın çözünürlüğü ise HD+.

Gücünü MTK 6262’den alan telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı kullanılıyor. Kameralarda ise bizi 20 Megapiksellik asıl kamera ve 2 Megapiksellik ikinci kamera karşılıyor. Önde de yeniden 20 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılıyor.

3.450 mAh’lik bataryadan beslenen telefon, kablosuz yük desteğine de sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.