DOLAR 32,2003
EURO 34,9901
ALTIN 2.507,31
BIST 10.712,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Yeni Windows güncellemesi durduruldu!

06.10.2018
A+
A-

Dün internette ortaya çıkan söylentiler, yeni Windows güncellemesi kişisel verilerinize zarar veriyor. Dün söylentilerden ibaret olan olay bir anda büyüyerek güncellemeyi yapan hemen hemen herkesi etkilemeye başladı.
Bugün Microsoft tarafından bir duyuru geldi:

“Kullanıcılar tarafından, kişisel dosyalarınızı ve belgelerinizi sildiği ortaya çıkartılan, ve yaşanan olayların neticesinde, şimdilik Windows 10 Ekim 2018, 1809 numaralı sürümün dağıtımını durdurmuş bulunmaktayız.”

Otomatik güncelleme kanalından kaldırılan sürüm, aynı şekilde Microsoft’un sitesinden de kaldırıldı. Öte yandan Reddit kullanıcıları, güncellemeyi hala yükleyebilmeniz için çeşitli yollar bulmuş durumda. Tüm bu olumsuzluklara karşı, getirilen yeni özellikleri yine de denemek istiyorsanız güncellemeyi buradan yükleyebilirsiniz fakat verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Hatırlayacağınız üzere bu, aynı hataya sahip ilk Windows 10 güncellemesi bu değil. Geçen sene de, aynı sorundan muzdarip bir Windows 10 güncellemesi piyasaya sunulmuştu. Şimdilik ertelenen Windows 10 güncellemesi, bakalım tekrar ne zaman piyasaya sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.