DOLAR 32,2073
EURO 35,0615
ALTIN 2.469,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Yeni watchOS 6.2.1 güncellemesi yayınlandı Apple kısa bir süre önce Apple Watc hiçin yeni watchOS 6.2.1 güncellemesini yayınladı. İşte yeni watchOS…

09.04.2020
A+
A-

Apple tarafından kısa bir süre önce yayınlanan watchOS 6.2.1 güncellemesi, başta FaceTime kullanımında ortaya çıkan çeşitli hatalar için düzeltmeler içeriyor. Bir süredir kullanıcılar, iOS 9.3.6 ve OS X El Capitan 10.11.6 sürümleri öncesindeki cihazlarla FaceTime bağlantısı kurulmasında sorunlar yaşadığını ifade ediyordu. Nitekim yeni watchOS 6.2.1 güncellemesi ile birlikte bu sorun, Apple tarafından çözülmüş oldu.

Hatırlatmak gerekirse bu soruna benzer bir sorun iOS 13.4 sürümü ile iPhone modelleri tarafında da ortaya çıkmıştı. Aynı şekilde Apple, iOS 13.4.1 güncellemesi ile benzer bu sorunu da çözdüğünü belirtmişti. iPad tarafı için de iPadOS 13.4.1 güncellemesi yayınlamıştı. Nitekim yeni güncellemenin temel olarak hata düzeltmeleri için hazırlandığını söylemek mümkün.

Apple iPhone 11 fiyatı konusunda geri adım atıyor

Apple iPhone 11 fiyatı ile ilgili önemli bir adım attı. Düşüş yaşayan iPhone satışları konusunda belirli ülkelerde fiyat düşüşleri yaşandı. İşte tüm detaylar!

Yeni güncellemede birkaç farklı konudaki hata düzeltmelerine ek olarak performans iyileştirmeleri de yapıldığı ifade ediliyor. Güncellemeyi yapmak için iPhone üzerindeki Apple Watch uygulamasını açmak ve Genel bölümündeki Yazılım Güncellemesi alanına geçiş yapmak gerekiyor. Ayrıca doğrudan Apple Watch üzerinden de güncelleyi indirmek ve yüklemek mümkün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.