DOLAR 32,2821
EURO 35,0591
ALTIN 2.472,95
BIST 10.494,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yeni PUBG aracı ile hava saldırıları başlıyor!

24.08.2019
A+
A-

PUBG araçları bildiğiniz gibi suda ve karada gidebiliyor. Ancak havada giden bir araç yoktu. PUBG helikopter ile birlikte bu sorun çözülüyor. Oyuncular, oyuna eklenen helikopter ile birlite havadan saldırı yapabilecek. Mr Ghost Gaming kanalında yayınlanan bir videoda Erangel haritasının Schrool mevkiinde bir helikopter dikkat çekiyor. Tüm takımın Boeing AH-6 isimli helikopterde ilerlediği görülüyor.

Oyuna eklenecek araçlar arasında bir de savaş aracı yer alıyor. Silaha karşı yüksek dayanıklılığa sahip araçta bir silah bulunmuyor ancak karada ve suda sürülebilmesi dikkat çekiyor. Aynı zamanda füze fırlatıcı, el bombası fırlatı ve RPG tarzı ağır bir silah da oyuna eklenecekler arasında yer alıyor.

Yeni güncellemeler beta güncellemesindeki PUBG Mobile’ın Çince versiyonuna dahil edildi.

İlerleyen zamanda söz konusu yenilikleri globalde de dağıtılabileceğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.