DOLAR 32,2627
EURO 34,7251
ALTIN 2.398,52
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Yeni Netflix özelliği ile izlemeye devam et değişimi Yeni Netflix özelliği ile birlikte, izlemeye devam et demek çok daha çekici hale gelecek. Peki ABD’de…

05.07.2020
A+
A-

Netflix bu özelliği tüm mecralarda kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Şu an için ABD’de yayınlanan güncellemeye göre, artık izlemek istemediğimiz içeriklerden kurtulmak daha kolay olacak.

TBMM’den Netflix açıklaması! Neden kısıtlandı?

TBMM, Netflix açıklaması ile tekrar gündeme geldi. “Netflix neden kısıtlandı?” sorusuna cevap veren TBMM’nin açıklaması dikkat çekti.

Netflix, daha önce beğenmeyip, yarıda bıraktığınız içerikleri sürekli olarak karşınıza çıkarıp, devam etmeniz için rahatsız edici bir hatırlatma yapar.

Bu konuda kullanıcılardan gelen geri dönüşleri değerlendiren platform, yarıda bırakıp devam etmek istemediğiniz içerikleri  hatırlatmadan kaldırmak mümkün hale geliyor.

İzlemeye devam et sekmesine tıkladığınızda karşınıza, oynat, bölümler gibi seçenekler çıkıyordu. Şimdi bu seçenekler arasına satırdan sil şeklinde bir özellik de eklendi. Bu özellik sayesinde artık, izleyip yarıda bıraktığınız ve tekrar haturlamak istemediğiniz içerikleri sonsuza dek silebilceksiniz.

Aslında daha önce de, bir şekilde içeriği önerme diyebiliyor ve bir süre istemediğiniz içerikleri görmek zorunda kalmıyordunuz. Bir süre sonra ise sistem yeniden bu görmek istemediğiniz içerikleri izlemeye devam et şeklinde hatırlatmaya başlıyordu.

Çok basit bir değişiklik gibi görünse de, platformun istemediğiniz içeriği sürekli önünüze getiriyor olması sinir bozucu olabiliyordu. Son dönemde ise Sosyal Medya tartışmalarının odaklarından biri olan platform, son olarak TBMM’de de yasaklanmıştı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, yeni Netflix özelliği gerçekten de kullanışlı mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.